Rekryteringskoordinator till Försvarsmedicincentrum

Om tjänsten

Är du en person som trivs med ett högt tempo, där du omges av ett glatt gäng som arbetar tillsammans och gör skillnad varje dag? Vi utökar vår verksamhet och söker därför en Rekryteringskoordinator till HR-avdelningen vid Försvarsmedicincentrum (FömedC).

HR-avdelningen är en del i FömedC stab som består av cirka 30 medarbetare fördelat på 7 avdelningar, varav HR-avdelningen består av cirka 10 befattningar. Dina arbetsuppgifter inom HR-avdelningen innebär att du kommer arbeta med attraktion och rekrytering. Huvuduppgiften är att arbeta med riktad marknadsföring främst mot militär grundutbildning och även att locka potentiella arbetstagare till Försvarsmakten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som rekryteringskoordinator att arbeta med attraktions- och rekryteringsfrämjande åtgärder för Försvarsmakten och FömedCs rekryteringsområde (Göteborg inklusive kranskommuner). En stor del av arbetet som rekryteringskoordinator innebär att initiera, planera och samordna event och kommunikation för att attrahera, med fokus på att stärka arbetsgivarvarumärket mot vår målgrupp, som är mellan 16-25 år. Du kommer ha ansvar att relationshantera kandidater i Försvarsmaktens CRM-verktyg (Customer relationshop management) ”Mitt Försvarsmakten”. Arbetet ställer höga krav på dialog och samverkan såväl internt som med lokalt och regionalt näringsliv samt offentlig sektor. Du är samtidigt en HR-resurs för förbandet med placering på HR-avdelningen.

Kvalifikationer
- Minst två års dokumenterad väl vitsordad erfarenhet av planerings- och samordningsarbete
- Väl vitsordad erfarenhet av rekryterings- och kommunikationsarbete
- B-körkort

Meriterande kvalifikationer
- God kunskap om Försvarsmakten och Försvarsmaktens personalförsörjningssystem
- Yrkesinformatör i Försvarsmakten
- Godkänd officersutbildning inom Försvarsmakten
- Genomförd och godkänd grundläggande militär utbildning (GMU) på minst tre månader inom Försvarsmakten
- Erfarenhet av rekryteringsarbete i Försvarsmakten
- Högskoleexamen inom HR-området eller motsvarande utbildningsbakgrund
- Erfarenhet av att planera och genomföra event

Personliga egenskaper
Vi söker dig som stimuleras av utmaningar, har hög arbetskapacitet, en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och skapa goda relationer till både interna och externa kontakter. Vi värdesätter ett prestigelöst förhållningssätt och förmåga att snabbt anpassa sig till nya förutsättningar och uppgifter. I din roll kommer du att interagera med många skilda delar av organisationen vilket förutsätter en tydlig kommunikation och stor lyhördhet. Du har en vilja att vara en god ambassadör för hela Försvarsmakten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetet sker utifrån Försvarsmaktens värdegrund, fastställda policys och riktlinjer samt lagar och förordningar som reglerar verksamheten. Resor och kväll/helgtjänstgöring förekommer i tjänsten.

Typ av anställning: Civil tillsvidareanställning (CVAT), 100%. Provanställning på sex månader tillämpas. Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, internationell arbetsskyldighet, delta i utbildning, övningar och insatser.
Arbetsort: Göteborg
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning

Upplysningar
Upplysningar om tjänsten lämnas av Edvin Miller, Rekryteringskoordinator, 073-522 42 47. Upplysningar om rekryteringsprocessen lämnas av Christine Stormfeldt, HR-generalist J1, 072-993 36 19.

Fackliga företrädare
Försvarsförbundet Pernilla Sigfridsson
SEKO Ronny Sagmo
SACO Anders Jonsson
Officersförbundet Jonas Rynner
Ovanstående nås via FömedC växel, 031-69 20 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-08-18


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 03 juli 2019
  • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmedicincentrum – FömedC
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-08-18

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan