Kundmottagare

Om tjänsten

Är du teknikintresserad och tycker om att jobba varierat? Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? Då kan du vara den kundmottagare som vi söker till Uppsala.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Du kommer att tillhöra Markverkstad Uppland med ca 35 medarbetare som bedriver verksamhet i Enköping och Uppsala, avdelningen tillhör Markverkstadsenheten med verksamhet på 23 orter i Sverige.

Arbetsuppgifter
Som kundmottagare arbetar du med beredning, planering och återrapportering av underhållsproduktion. Arbetet innebär planering av objekten efter de prioriteringar och styrningar som finns i syfte att säkerställa och kvalitetssäkra arbetet ur ett kundperspektiv med hög servicegrad. Du kommer att ha löpande kontakter med kunder och ägare av materiel. Kundmottagaren medverkar till att Markverkstaden uppnår resultatkraven för verksamheten genom hög beläggning och hög effektivitet inom verkstaden. Du kommer även att hantera kundsynpunkter och upprättande av avvikelserapporter enligt behov.

 Kvalifikationer

 • Två eller treårig gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig
 • Goda datorkunskaper
 • Körkort lägst klass B

Meriterande kvalifikationer

 • Erfarenhet av arbete som kundmottagare inom fordonsbranschen eller liknande erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig
 • Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten
 • Erfarenhet av arbete i SAP

Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi söker dig som arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som person är du strukturerad och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vi lägger stor betydelse vid personliga egenskaper.

Övrigt
Detta är en civil befattning.
Tillträde snarast enl. ök.  
Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Befattning är placerad på Markverkstaden Uppsala garnison.

Förfrågningar om befattningen kan göras till Avdelningschef Mv Uppland Niklas Karlsson; Mobil: +4673-442 84 34 e-post: niklas.l.karlsson@mil.se alternativt Platschef Mv Uppland/Uppsala Eimer Jonsson Tel: 018-19 63 70 e-post: eimer.jonsson@mil.se

Fackliga representanter: 035-266 20 00

SACO: Nermina Dzanic

OFR-S: Roland Kramer

SEKO: Gerard Woll

OFR-O: Anders Norén

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-15. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 12 augusti 2019
 • Plats: Uppsala, Uppsala län, Sverige
 • Förband: Försvarsmaktens tekniska skola – FMTS
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-09-15

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan