Blekinge flygflottilj söker förbandsekonom till flottiljstabens planavdelning

Om tjänsten


Flottiljstaben är flottiljchefens stöd för att leda och följa upp verksamheten, utarbeta beslutsunderlag och även stödja övriga chefer inom förbandet.

Som förbandsekonom ingår du i planeringsavdelningens ekonomifunktion där tre förbandsekonomer och en ekonomichef arbetar. Vi söker dig som vill ingå i vårt arbetslag på planavdelningen och som vill bidra med din kunskap och personlighet. Vi arbetar både enskilt och tillsammans, där vi ständigt eftersträvar en hög kvalitet på vårt arbete.  Ekonomiledning i Försvarsmakten är ett brett verksamhetsområde som bjuder på varierande arbetsuppgifter.

Som förbandsekonom arbetar du med planering, budgetering, ekonomiuppföljning samt arbete med prognoser. I arbetet ingår även internkontroll och hantering av leverantörs- och kundfakturor. I din roll kommer du även att hålla en del utbildningar på flottiljen inom ditt kompetensområde.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har någon form av högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer är relevant för tjänsten.

Vi har verksamhet utanför Ronneby så tjänsten kräver att du har B-körkort.

Då krigsplacering ingår i tjänsten krävs en god fysisk kondition samt en godkänd läkarundersökning.

Arbetet förutsätter att du har mycket god datorvana och goda kunskaper i Microsoft Office.

Eftersom du kommer att hålla en del utbildningar i din tjänst så är det viktigt att du är bekväm i rollen som utbildare.

Försvarsmakten samarbetar med många olika nationer så därför är det en förutsättning att du behärskar engelska i tal och skrift.

 

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid den personliga lämpligheten för tjänsten.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Kommendörkapten Carl-Christer Drangel, Avdelningschef/Planeringschef: 0705-08 47 53, carl.c.drangel@mil.se eller Major Sven Giselsson, Ekonomichef: 0708-96 72 97, sven.giselsson@mil.se.

 

Fackliga företrädare:

Peter Bohnsack, OFR/S tfn 070-857 40 06 , Jan-Anders Nilsson, SEKO tfn 073-422 23 40, Hans Bergvall, OFR/O tfn 070 -949 06 08

 

Försvarsmakten tillämpar provanställning på 6 månader.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning

enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

 

För att söka går du in på www.forsvarsmakten.se/jobbahär/ledigatjänster

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-22

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 29 augusti 2019
  • Plats: Ronneby, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Blekinge flygflottilj – F 17
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-09-22

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan