Chaufför sökes till avdelning Transport

Om tjänsten

Hos FMLOG Försörjning får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer arbeta på FMLOG Försörjning som anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter runtom i Sverige.Det innebär att planering, transport och kundsupport också är viktiga delar i vårt arbete.

Avdelningen Transport är en avdelning inom enhet Försörjning som utför transporter åt Försvarsmakten och FMV. Vi finns på 3 olika orter i Sverige.

 

Ditt arbete som chaufför

Som chaufför hos oss kommer du, tillsammans med övriga kollegor, att arbeta med den dagliga driften av verksamheten. Du kommer att ha schemalagd arbetstid med ca 5-10 övernattningar i månaden. Utrikes transporter och helgkörningar förekommer. Detta kräver att du måste vara flexibel då ingen vecka är den andra lik.

 

Kvalifikationer

Du måste ha minst BECE-körkort, grundkurs ADR klass 1 och YKB.

Du skall ha fullgjord gymnasieutbildning samt dokumenterad erfarenhet av chaufförsyrket. Vi vill att du är lyhörd och tydlig. Flexibel och kvalitetsmedveten är även det ett krav vi har på dig som person.

God svenska i tal och skrift är en förutsättning för detta arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid anställningen.

Meriterande

Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Övrigt

Detta är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Boden

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-06 som ska innehålla CV samt ett personligt brev som tydligt beskriver varför du är lämplig för befattningen. 

 

Vid frågor kontakta:
Avdelningschef Transport
Lars Fergman, tfn 070-316 11 68

 

Fackliga representanter:

Pernilla Kjellgren Saco

Håkan Antonsson OFR/S

Kurt Ragnarsson Seko

Samtliga nås via Försvarsmaktens växel tel.0921-34 80 00


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 11 september 2019
  • Plats: Jönköping, Jönköpings län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik - FMLOG
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-10-11

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan