Bemanningshandläggare till HR-avdelningen vid I 19

Om tjänsten

Är du intresserad av personaltjänst och vill arbeta aktivt med bemanningsplanering och personalförsörjning? Vill du vara med och bidra till effekten vid ett av Sveriges främsta förband i Försvarsmaktens fortsatta utveckling? Då har vi en plats för Dig.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan övergripande beskrivas som bemanningsplanering och personalförsörjning av I 19. Du kommer att representera I 19 vid Försvarsmaktens årliga bemanningsmöten och under HR chefen ansvarar du för planering och bemanning av regementes bemanningsuppdrag i Försvarsmakten i direkt samverkan med andra personaltjänstföreträdare eller chefer vid I 19. Du planerar tillsammans med utsedd ledning bemanning- och personalförsörjning av internationella insatser efterhand som I 19 löser dessa uppgifter; bistår i övrigt HR chefen med underlag i personalärenden. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och innebära att utöver daglig planering, uppföljning av personaltjänsten att även delta i övningar och insatser med förbandet vid behov. 

Kvalifikationer
• Försvarsmaktsanställd
• Tidigare utbildning inom och/eller erfarenhet av personalarbete
• God datorvana
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
• God administrativ förmåga
• Körkort B

Meriterande kvalifikationer
• Erfarenhet från arbete med personaltjänst i Försvarsmakten
• Genomfört värnplikt, grundläggande militär utbildning, alternativt grundkurs soldatutbildning civil
• Förmåga att arbeta i system PRIO
• Eftergymnasial utbildning motsvarande personalprogrammet

Personliga egenskaper
Befattningen innebär att Du arbetar med vår viktigaste resurs, personalen. Utan personal är vi ingenting. Detta ställer krav på hög integritet och god precision i utfört arbete. Du har utvecklad förmåga att både självständigt och tillsammans med andra arbeta mot gemensamma - högt ställda – mål. Du är noggrann, flexibel och prestigelös, vilket också innebär att du är en god lagspelare. Du har förmåga att uttrycka dina åsikter och är tydlig och kommunikativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: Anställningen är en civil tillsvidareanställning, sex månaders provanställning tillämpas om du f.n. inte är anställd inom Försvarsmakten.
Arbetsort: Boden
Tillträde: Årskiftet 2019/2020 eller enligt överenskommelse.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
Bemanningschef Anders Bergstrand, 070-662 48 03

Fackliga representanter
Annelie Forshage OFR-S. annelie.forshage@mil.se
Margaretha Ryding SEKO-F. margareta.ryding@mil.se
Per Davidsson OF Bothnia.  of-bothnia@mil.se

Välkommen med din ansökan senast den 25 september 2019. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

I Boden finns goda möjligheter till hög livskvalitet, med rimliga priser för boende, god service och stora möjligheter till ett aktivt frilufts- och föreningsliv. Mer information om Boden hittar du på kommunens hemsida www.boden.se


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 september 2019
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Norrbottens regemente – I 19
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-09-25

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan