Personalvårdskonsulent

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att hantera arbetsmiljöfrågor kopplat till värnpliktiga, allt från samtal till att du organiserar kvälls- och helgaktiviteter. I dina uppgifter ingår krishantering, konsultativt stöd, bedriva utbildning mm.

Ditt fokus kommer ligga i att stötta värnpliktiga i olika frågor men du ska också kunna stödja anställd personal med exempelvis utvecklande samtal inom ramen för arbetsgrupper eller enskild. Du kommer arbeta självständigt och samtidigt ha ett nära samarbete med andra, exempelvis Försvarshälsan. Du ska arbeta aktivt och utåtriktat mot värnpliktiga och övrig personal inom garnisonen. 

Krav för tjänsten
Svenskt medborgarskap
Socionom eller likvärdig beteendevetenskaplig examen
B-körkort

Meriterande
Arbetslivserfarenhet inom personalvård
Erfarenhet av stödjande samtal
Varit konsultativt stöd till chefer
Genomfört militär grundutbildning/värnplikt
Erfarenhet av arbete inom statlig varsamhet eller annan offentlig sektor
God administrativ förmåga

Personliga egenskaper
Vi ser att du flexibilitet och har god samarbetsförmåga. Du ska klara av att arbeta självständigt samtidigt som du besitter en god social förmåga. Du har en stödjande och konsultativ personlighet som har lätt för att bygga relationer och förtroende.  Du är ansvarstagande och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper

Anställning
En tillsvidare anställning som inleds med 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2019-10-06, intervjuer sker löpande med. Intervjuer sker löpande.

Kontakt
Mj Patrik Petersson, chef Garnisonsenheten 0505-54 10 00
Jonas Börjesson, HR-generalist 0505-54 10 00

Facklig kontakt
ATO 0505-45 10 00


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 september 2019
  • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Livregementets husarer – K 3
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-10-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan