Personaladministratör till Mali

Om tjänsten


Förvarsmakten har uppdraget att avdela ett svenskt militärt bidrag till FN:s stabiliseringsinsats i Mali, MINUSMA. Nu finns möjligheten att söka befattningen personaladministratör till Mali12 där du kommer ingå i förbandets personalfunktion som ska kunna stödja kontingentschefen inom personalområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som personaladministratör kommer ditt ansvar vara att administrera uppgifter vid personalavdelningen i insatsområdet, exempelvis rörande lön, ledigheter och försäkringar. Du kommer också hantera personalregister och personalrapportering. Arbetet innebär hög grad av noggrannhet och en vana att arbeta med personaladministrativ uppföljning samt i administrativa stödsystem (SWECCIS, FMAP).

Kvalifikationer
• Vi söker dig med något års dokumenterad erfarenhet av administrativa uppgifter.
• Har erfarenhet av att arbeta inom Försvarsmakten.
• Uppfyller fysiska prestationskrav för befattningen.

Meriterande
• Erfarenhet av arbete inom HR-området och i synnerhet inom personaladministration.
• Militär utbildning lägst GSU INT.
• Erfarenhet av att arbeta med stödsystem som Prio och SWECCIS.
• Insatt i SOFI Int och FM PERSIMI.

Personliga egenskaper
Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och besitter hög grad av integritet och personlig mognad. Du är prestigelös och beredd att stödja i ärenden utöver ordinarie arbetsområde. Du har förmåga att planera ditt arbete, prioritera och hantera flera saker löpande. Du känner arbetstillfredställelse av att självständigt, noggrant och löpande hantera dina arbetsuppgifter på ett lösningsfokuserat sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillträde snarast eller efter ök.
Utbildning inför insats påbörjas januari 2020 och period i insatsområdet beräknas vara maj 2020 – november 2020.

För information om befattningen och rekryteringsprocessen kontakta
Personalchef Mali 12 Robin Krona, e-post: robin.krona@mil.se ,
HR-generalist Andreas Williamsson, e-post: andreas.williamsson@mil.se ,
Alternativt via FM växel 08-788 75 00.

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-29. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Trängregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Vi utvecklar, utbildar och leder krigsförband inom logistik och sjukvård. Våra kompetenser är efterfrågade nationellt och vid internationella insatser. Trängregementets ambition är att vara ett av Europas ledande militära logistikcentra. På Trängregementet finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 september 2019
  • Plats: Gao, Mali
  • Förband: Trängregementet – TrängR
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär/Civil
  • Sista ansökningsdag:2019-09-29

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan