Utbildningsofficer (OF1/2) till Bohusdalgruppen i Uddevalla

Om tjänsten

 

OM TJÄNSTEN

Befattningen som utbildningsofficer är placerad vi Bohusdalgruppen som är en utbildningsgrupp i Skredsvik utanför Uddevalla. Bohusdalgruppen är en enhet ingående i Västra militärregionen med uppgift att stödja hemvärnsförband i Bohuslän och Dalsland med resurser för utbildning och administration samt stödja de frivilliga försvarsorganisationerna. En anställning i Försvarsmakten innebär gemensam fysisk träning på arbetstid och tester genomförs kontinuerligt för att säkerställa att de fysiska kraven upprätthålls.

 

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Som utbildningsofficer (OF 1/2) är du placerad vid utbildningssektionen, bestående av sju utbildningsofficerare och en civil rekryteringskoordinator. Sektionen ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera all utbildning från grundläggande utbildning till förbandsutbildning av hemvärnsförband, samt utbildningsstöd till frivilliga försvarsorganisationer. Du skall även vara beredd att vid behov förstärka utbildningsverksamheten vid övriga fyra utbildningsgrupper i Västra militärområdet. Kvälls- och helgtjänstgöring samt tillfällig tjänstgöring utanför arbetsorten förekommer.

 

KRAV

Officersexamen. (Befattningen är placerad i OF 1/2)

God förmåga att planera och genomföra övning

Mycket god förmåga på vapen ingående i hemvärnsförbanden

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

B-körkort

 

MERITERANDE

Erfarenhet av hemvärnets organisation, verksamhet och utbildning

FUSA-instruktör

Skyddsvaktsexaminator

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

För att myndighetens uppdrag skall vara framgångsrikt förutsätts samtliga medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

TILLTRÄDE

2020-06-01 eller enl överenskommelse

 ÖVRIGT

Anställningen är en tillsvidareanställning, 100%, med tillämpning av provtjänstgöring 6 månader. Arbetsorten är Uddevalla.

 ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-30.
Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för denna befattning.

 KONTAKT

Har du frågor på befattningen är du välkommen att kontakta chefen för Bohusdalgruppen (vx. tel 0500-46 50 00).

 FACKLIGA REPRESENTANTER

OFR-O Morgan Petersson

OFR-S Bengt Lindlöf

SEKO-F Lola Ahlgren

SACO-F Malin Lundh

Fackliga representanter nås via växeln på tfn 0500-46 50 00.

 

 

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 05 februari 2020
  • Plats: Uddevalla, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Västra Militärregionen - MR V
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2020-04-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan