Stf Logistikchef MALI12

Om tjänsten

Den 18 juni 2013 beslutade riksdagen att Sverige skall stödja FN i dess stabiliseringsinsats i Mali (se riksdagens proposition 2012/13:173). Insatsen startade den 1 juli 2013 och är en kapitel VII-insats. Sverige bemannar ett antal stabsbefattningar med placering i Bamako, Timbuktu och Gao. Under 2019-2020 planerar Sverige för att förändra bidraget i Mali, vilket i nuläget innebär att planera och förbereda för att avveckla campen i Timbuktu och etablera ny camp i Gao. Du kommer att arbeta som stf logistikchef i den svenska kontingenten i Gao som verkar inom ramen för FN:s insats i Mali.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att jobba med logistikplanering/beredning och orderarbete. Dels i ett vidmakthållandeperspektiv men även jobba med etableringen av ny camp. Samt att ersätta logistikchefen i hans frånvaro (Leave) och att ingå i MALI12 stab som allmän stabsmedlem.

 

Kvalifikationer

 • OF 1-2.

 • Godkänd säkerhetsprövning

 • Fyskrav: Fälttest 13 min 30 sek, Multiteststyrka 125p

 

Meriterande

 • Logistikbakgrund i taktisk stab

 • Erfarenhet av att arbeta i LIFT och/eller PRIO

 • Tidigare internationell tjänstgöring

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad, kan arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du är noggrann, ordningsam, flexibel med god analytisk förmåga. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Som medarbetare ska du vara ett gott föredöme och värna om Försvarsmaktens värdegrund. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och på engelska.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Startdatum för tjänsten snarast.

För mer detaljerad information om tjänsten, kontakta i första hand logistikchefen Mats Meibäck, tfn 070-212 49 15.

Vi tillämpar löpande tillsättning.

 

Fackliga representanter

 

Jörgen Eliasson, OFR/O

Peter Danielsson, OFR/S

Ulf Granlöf, SACO

Lola Ahlgren, SEKO

 

De fackliga representanterna nås via vx, 0500-46 50 00.

 

 

Då tjänsten behöver tillsättas skyndsamt, är du välkommen med din ansökan omgående dock senast 2020-03-15. Vi vill att din ansökan innehåller ett personligt brev som beskriver hur du motsvarar efterfrågade kompetenser och ett CV.

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Trängregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Vi utvecklar, utbildar och leder krigsförband inom logistik och sjukvård. Våra kompetenser är efterfrågade nationellt och vid internationella insatser. Trängregementets ambition är att vara ett av Europas ledande militära logistikcentra. På Trängregementet finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 17 mars 2020
 • Plats: Gao, Mali
 • Förband: Trängregementet – TrängR
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2020-04-17

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan