Stf HR chef Marinbasen

Om tjänsten

Marinbasen söker ny Stf HR chef/Personalchef

 

HR avdelningen, N1 består av ca 10 medarbetare och avdelningen stödjer stödjer chefer i utövandet av arbetsgivaransvaret exempelvis rekrytering, avtal, lönebildning, rehabilitering, utbildning mm. Med de spännande utmaningar som vi är mitt inne i och som vi kommer möta i framtiden ligger det även ett stort fokus på att utveckla HR området. Detta för att skapa de bästa förutsättningarna för verksamheten att möta framtiden med ett gott arbetsgivarskap för att säkerställa personalförsörjningen.

 

Rollen

I rollen som stf HR chef ansvarar du för krigspersonaltjänst, krigsplaceringar, rapportering och kommer vara samordningsansvarig för bemanningsplanering. Du kommer även ha ett stort ansvar i funktionsutvecklingen, planeringsarbetet och den avdelningsinterna ledningen. Beroende på din utbildningsbakgrund och erfarenhet  kommer dina uppgifter inom övriga HR området att anpassas.

 

Krav

Yrkesofficer

Goda kunskaper om Försvarsmaktens personalförsörjning

Erfarenhet som chef med personalansvar

Goda kunskaper MS office

 

Önskvärda kvalifikationer

Goda kunskaper i PRIO ESS, MSS, BO, SAP GUI

God förbandskunskap 

HR utbildning eller annan erfarenhet som ger en djupare HR kunskap

 

Personliga egenskaper

Du är en eftertänksam och analytisk person som har förmåga att förstå såväl helheten som delarna. Du bör tycka om att hantera frågor och områden där den fulla informationsbiten saknas med i vissa fall korta tidsförhållanden, vilket kräver god beredningsförmåga och en god förmåga till att kunna fokusera och prioritera. Du attraheras vidare av att i en regelstyrd miljö med ett gott omdöme hitta de kreativa lösningarna som driver vår verksamhet framåt. Du trivs att arbeta med roliga och kompetenta kollegor i en arbetsgrupp bestående av kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund. Det är av mycket stor vikt att du har en hög integritet och ett tydligt arbetsgivarperspektiv där verksamheten och medarbetarna står i centrum.

 Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper

 

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning, och tjänstgöringsformen yrkesofficer. Arbetsorten är Karlskrona men även arbete på andra orter kan förekomma. Välkommen med din intresseanmälan tillsammans med CV, personligt brev och referenser senast 2020-03-15

Vid frågor om tjänsten kontakta Stefan Svedrin, HR chef 0709-527 196  

Sista ansökningsdag 10 april

Fackliga företrädare:

OFR/O Mikael Danielsson

TCO/Försvarsförbundet Jimmy Svensson

SEKO Jan-Anders Nilsson

SACO Birgitta Strauss

 

Samtliga nås via FM växel  0505-451 000

 

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 24 mars 2020
  • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Marinbasen – MarinB
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2020-04-10

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan