CIVIL LOGISTIKPERSONAL - Inriktning personlig utrustning

Om tjänsten

 

Om tjänsten

Vi söker en ny kollega till vårt positiva logistikteam på Försörjningsavdelning Karlsborg. Är du en person med stor drivkraft som vill ha ett spännande och varierat arbete med både praktiska och administrativa arbetsuppgifter?

Logistikenhetens uppdrag är att leverara logistikstöd, främst inom materiel- och förnödenhetsförsörjning samt teknisk tjänst, till förbanden i Karlsborgs Garnison. Huvuddelen av personalen är civilanställda men till mindre del finns också militär personal/yrkesofficerare.

Vår vardag är präglad av varierande arbetsuppgifter, framåtanda och lagarbete där det ingår att ha direkt kundkontakt och hantera administrativa redovisningssystem i digital miljö. God datakunskap är ett krav och viktiga personliga egenskaper är initiativ- och samarbetsförmåga i kombination med social förmåga och en serviceinriktad inställning.

Du trivs med att jobba självständigt och i grupp, där du är drivande och söker möjligheter och lösningar på de problem som uppkommer. Det är mycket viktigt att du är noggrann men också stresstålig med förmåga att prioritera. Du är positiv samt utåtriktad och tycker om att ha olika kontakter både internt och externt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Det övergripande arbetet går i huvudsak ut på att genomföra mottagning, förrådshållning och utlämning av personlig materiel/utrustning till personal inom Försvarsmakten. Det innebär att du arbetar kontinuerligt med olika former av materielhantering och kontakt med våra kunder. Till stöd för vår materielredovisning används de digitala systemen SAP-PRIO och LIFT. All personal medverkar i arbetsplatsens utveckling och förbättring av arbetsmetoder. Arbetet är fysiskt varierande och tunga lyft förekommer.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning.
Körkort B.
God vana att arbeta i digital datormiljö/PC inklusive Officepaketet.
Uppfylla Försvarsmaktens baskrav i fysisk förmåga.
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.

Meriterande
Kunskap och erfarenhet från Försvarsmaktens verksamhet och materiel.
Kunskap och erfarenhet från redovisningssystem SAP-PRIO och/eller LIFT.
Utbbevis för truck.
Genomfört grundläggande militär utbildning.
Erfarenhet från arbete i logistikmiljö (t.ex. lager) eller serviceyrke.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, god social förmåga med serviceinriktad inställning, flexibilitet, ordningssinne och noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt. Försvarsmakten är en arbetsplats där god hälsa och ett gott arbetsklimat är viktiga faktorer. Du har därför ett intresse för din personliga hälsa och förstår vikten av en hälsosam livsstil för ett framgångsrikt yrkesliv.

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV inkl foto/bild & kopior på gymnbetyg/intyg.

Övrigt
Resor i tjänsten under kortare perioder förekommer för såväl arbete som egen utbildning. Eftersom både befattning och arbetsuppgifter är knutna till en krigsorganisation så kommer du även som civilanställd att bli krigsplacerad i vår logistikorganisation. Detta betyder bland annat att du kommer att få utbildning i vad som förväntas av dig vid en höjd beredskap/kris/krig.

Arbetstid/Varaktighet/Lön
Tillsvidare/heltid som inleds med 6 mån provanställning. Tillträde aug/sep. Individuell lönesättning utifrån gällande kollektivavtal. Ange gärna löneanspråk.

Arbetsort
Karlsborg

Kontaktpersoner
Joakim Almlöv, Chef FörsA, tel 0505-451490

Camilla Berling, Chef Servicesektionen, tel 0505-451376

 

Vid fackliga frågor:

OFR/O, Eva Härnqvist

OFR/S, Mikael Ekelund

SEKO, Jan Arnholm

Tel vxl 0505-451000

 

Sista datum för ansökan: 2020-04-13

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 23 mars 2020
  • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Livregementets husarer – K 3
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2020-04-13

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan