Lv 6 söker lärare till mekanikerskolan

Om tjänsten

OM TJÄNSTEN
Logistikenheten i Halmstad expanderar och ska under 2020 anställa nya medarbetare. Är du pedagogisk och intresserad av att lära ut teknik till andra? Vill du jobba med fordon inom militära systemplattformar? Vill du ha ett jobb med omväxlande arbetsuppgifter och personliga utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka denna befattning!
I jobbet som lärare på mekanikerskolan så planerar du och genomför utbildning för värnpliktiga mekaniker mot fordonsystem.

OM ENHETEN
Mekanikerskolan tillhör TSS (Teknisk-System-Stöd sektionen) och utbildar värnpliktiga för att bli mekaniker och systemtekniker. Mekanikerskolan består av sex medarbetare, där det sker utbildning inom Lv-system samt hjulfordon. Här finns djup teknisk kunskap inom luftvärn- och fordonsområdet.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Planera och genomföra teknisk utbildning för system inom bandfordon, hjulfordon från GW till lastbil. Att tjänstgöra som lärare vid TSS innebär dessutom att bidra till sektionens övriga uppgifter och utveckling.

KVALIFIKATIONER
• Genomförd specialistofficersutbildning med inriktning mot mark mekanik
• Körkort klass B

MERITERANDE
• Pedagogisk erfarenhet
• Erfarenhet av mekanikerskola
• Förarbevis lastbil
• C-körkort
• Teknisk kurs: Bv206/208, Bv410

PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person är du initiativrik, social, ansvarskännande och en lagspelare. Du trivs med att se andra människor utvecklas. Du har ett intresse av att ta till dig nya kunskaper och ständigt drivas av förbättringar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt erfarenhet.

ÖVRIGT
Detta är en tillsvidareanställning i en OR 6 befattning som inleds med sex månaders provanställning. Arbetet bedrivs i huvudsak på Lv 6 i Halmstad. Resor förekommer i tjänsten.

KONTAKTPERSONER
Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Fk Anton Englund, 073-150 71 25.
Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-administratör Linnea Billqvist, linnea.billqvist@mil.se.

Fackliga företrädare:
OFR/O: Roger Nilsson
OFR/S: Senadin Sela
SACO: Nermina Dzanic
SEKO: Yvonne Assarsson

Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00.

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-30. Din ansökan skall innehålla CV samt ansökningsbrev där du ska motivera varför du är lämplig för tjänsten


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 11 mars 2020
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Luftvärnsregementet – Lv 6
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2020-04-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan