Lönehandläggare

Om tjänsten

Försvarsmakten är inne i en tillväxtfas och växer både med personal, förband och materiel. I takt med detta så växer förstås även vi på HR Centrum och behovet av lönehandläggare.

HR Centrums lönehandläggare ansvarar för att Försvarsmaktens anställda får rätt lön i rätt tid varje månad.  Därför söker vi dig som ser en framtid inom löneadministration och som trivs i servicerollen och att arbeta i en föränderlig miljö.

Förutom spännande arbetsuppgifter och kontinuerlig kompetensutveckling har vi många andra fina förmåner inom Försvarsmakten. En mycket uppskattad förmån är exempelvis att vi har möjlighet att tränar tre timmar i veckan på arbetstid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som lönehandläggare kommer du att arbeta med administration av löne- och personalärenden i SAP lön för Försvarsmaktens anställda. I arbetet ingår bland annat att registrera upplägg och avslut av personal samt att göra  löneberäkningar. Vidare kommer du att arbeta med att utfärda arbetsgivarintyg, registrering och kontrolll av kvitton, postsortering och arkivering  m.m.

Vi sitter på Gärdet  i moderna lokaler och i ett öppet kontorslandskap. Du jobbar nära dina kollegor på löneavdelningen men samarbetar även med andra specialister på HR Centrum.

Vi är inne i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på den resan.

Kvalifikationer:

  • Eftergymnasial utbildning inom lön från yrkeshögskola eller högskola/universitet eller annan relevant erfarenhet. Du kan vara helt nyutbildad inom lön och sakna praktiskt erfarenhet. Vi har många erfarna löneadministratörer som gärna delar med sig av sina kunskaper.
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • God förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper:
För att lyckas och trivas hos oss behöver du kunna arbeta enligt fastställda rutiner samtidigt som du driver dina egna frågor och bidrar till hela enhetens utveckling.  Du stimuleras av problemlösning, är engagerad, ansvartagande, positiv och prestigelös.

Du behöver både kunna ta för dig samtidigt som du delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Du behöver också vara självständig samtidigt som du ändå har förmågan att arbeta i grupp.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt
Tillsvidareanställning
Tillträde: snarast
Arbetsort: Stockholm, Gärdet

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa:
Jonathan Linkör 070-435 91 14
Malin Forsberg 070-349 93 59

Fackliga företrädare: nås via växeln 0505-4510000
SACO – Camilla Robertsson
SEKO – Monika Danielsson
OFR/S – Pia Almström
OFR/O – Therese Lund

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-13. Din ansökan ska innehålla CV och ett personligt brev.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion som har ansvar över Försvarsmaktens gemensamma förvaltning och stödverksamhet inom service, administration och HR. Vi är cirka 680 medarbetare med verksamhet i 26 orter runt om i landet.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 16 mars 2020
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens HR – centrum – FM HRC
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2020-04-13

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan