Ställföreträdande Chef tekniskt systemstöd vid Logistikenheten

Om tjänsten

Logistikenheten leder planering, genomförande och uppföljning av logistik- och stödverksamhet inom Haninge Garnisons område till stöd för chefer och organisationsenheter ingående i garnisonen.

Logistikenheten leder planering, genomförande och uppföljning av lokal driftstyrning av materielunderhåll för materiel i bruk och förråd. Logistikenheten består av en Logistikberedning, Teknikavdelning samt Försörjningsavdelning. Tekniskt systemstöd, TSS, är en sektion under teknikavdelningen som är garnisonens hänvisning avseende tekniskt systemstöd och utbildningar inom teknisk tjänst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Befattningens huvudsakliga uppgift är att leda, planera och utveckla den tekniska tjänsten mot Amfibiebåtsystemet, vara chefen TSS behjälplig i den dagliga verksamheten samt representera sektionen i olika sammanhang.
Som Ställföreträdande Chef tekniskt systemstöd ansvarar du för mtrl i bruk, bevakar sektionens utrustning avseende förebyggande- avhjälpandeunderhåll samt planering av underhållet.

Kvalifikationer
• OR 6
• Beprövad erfarenhet av teknisk tjänst inom Marinen
• Körkort B (manuell)

Meriterande
• Arbetat i chefsbefattning inom teknisk tjänst
• Goda kvalifikationer inom system PRIO, samt system RSF
• Kunskap om system Lift (G/LX)
• FB klass 8
• Tjänstgjort inom Haninge garnison

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer framåt. Du har lätt för att jobba i team och lyssnar samt kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är lugn i ditt sätt, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och är lösningsorienterad. Vidare är du omdömesgill och mån om att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt
Tillsvidareanställning, sex månaders provanställning tillämpas
Tillträde enligt ök
Arbetsort Haninge Berga
Befattningen är militär

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
Niklas Lauinger C tekniskt systemstöd Berga 072-187 75 28.

Fackliga kontaktpersoner:
OFR-O: Rickard Benedetti, 070-875 68 05
OFR-S: Björn Engren, 070-252 78 16
SACO-F: Carl Thyrén, 010-823 30 84
SEKO: Anders Rydberg, 070-219 40 50

Välkommen med din ansökan senast den 3 augusti 2020. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Amfibieregementet verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Våra krigsförband omfattar Andra amfibiebataljonen, 17:e bevakningsbåtkompaniet och 132:a säkerhetskompani sjö. Förbandet är baserat i Haninge (Berga) och i Göteborg.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 29 maj 2020
  • Plats: Haninge, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Amfibieregementet – Amf 1
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2020-08-03

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan