Handläggare Affärsstöd

Om tjänsten

Försvarsmaktens Logistikkontor söker handläggare till vår Beställnings- och uppföljningsavdelning i HalmstadFörsvarsmakten står mitt i en långsiktigt spännande utveckling inom logistikverksamheten. Beställnings- och uppföljningsavdelningen består av 22 medarbetare och är lokaliserad på sex orter i Sverige med ledningen i Halmstad. På uppdrag av Försvarsmaktens Högkvarter utgör vi ett kvalificerat stöd till hela Försvarsmakten. Beställnings- och uppföljningsavdelningen har i dag dels kompetens inom försäljning och uthyrning och dels kompetens för att säkra Försvarsmaktens affärsverksamhet inom övrigt logistikstöd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Stödjer sakområdesansvariga inom utpekad verksamhet i system PRIO (SAP), vid utförande av förvaltningsaktiviteter som förvaltningsstyrning, användarstöd och ändringshantering.
• Stödjer ansvariga för Försvarsmaktens processer med processutveckling, masterdataobjekt och verksamhetsregler.
• Arbetar för likriktning och kvalitetssäkring av Försvarsmaktens affärsverksamhet.
• Kravställer utbildningsmaterial/användarmanualer i samråd med utbildningsansvariga.
• Leder eller medverkar i tillfälligt organiserade projekt- och utvecklingsgrupper.

 

Kvalifikationer
• Försvarsmakten söker nu dig med en högskoleutbildning inom ekonomi, juridik, logistik eller motsvarande erfarenheter förvärvad genom arbetslivserfarenhet.

 

Meriterande

  • Arbetserfarenhet från Försvarsmakten
  • God kännedom om Försvarsmaktens verksamhet
  • Dokumenterad erfarenhet SAP


Personliga egenskaper
Du som söker tjänsten trivs med arbetsuppgifter som är av komplicerad natur och ställer krav på att vara metodisk, analytisk och handlingskraftig. Du är prestigelös och arbetar gärna tillsammans med kollegor över ansvarsgränser. Du trivs med att arbeta i en föränderlig organisation.Du har förmåga att bygga förtroende och knyta kontakter i organisationen. Vi kommer lägga mycket stor vikt kommer vid personlig lämplighet och din förväntade roll i vår arbetsgrupp.

 

Övrigt
B-körkort ett krav
Tillträde snarast enl. ök.  
Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning (gäller inte om du redan är anställd inom Försvarsmakten)
Befattningen är placerad i Halmstad
Tjänsten innebär resor med övernattning

 

Förfrågningar om befattningen kan göras till chefen för Försäljningssektionen Emma Johansson, 073-021 17 39 eller chefen för Beställnings- och uppföljningsavdelningen Jens Keller 070-209 34 71.

 

Fackliga representanter
OFR/O Arne Nilsson
OFR/S Pia Almström
SACO, Camilla Robertsson
SEKO Lise-Lotte Larsson
Samtliga nås via växeln på 08-788 75 00.

 

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-30. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion som har ansvar över Försvarsmaktens gemensamma förvaltning och stödverksamhet inom service, administration och HR. Vi är cirka 680 medarbetare med verksamhet i 26 orter runt om i landet.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 06 oktober 2020
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens HR – centrum – FM HRC
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2020-10-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan