Handläggare infrastruktur till Skaraborgs flygflottilj F7

Om tjänsten

Är du intresserad av att delta i planering, samordning och utredning kring verksamhetsrelaterade infrastrukturella frågor på F7?

Arbetsuppgifter
Befattningen innebär bland annat att stödja verksamheten och ta fram processdokumentation inom verksamhetsrelaterade infrastrukturella frågor vid F7. Flottiljen har verksamhet på Såtenäs, Karlsborg, Arlanda och Linköping vilket innebär planering, samordning och utredning på samtliga orter. Samverkan sker med Försvarsmaktens lokalplaneringsenhet, Fortifikationsverket och med garnisonens verksamhetsföreträdare.

Uppgifterna består av planering av lokalförsörjning, beställning av byggnadsanpassningar i det befintliga fastighetsbeståndet, framtagning av behovsanalyser för nyanskaffningar i fastighetsbeståndet och stöd till lokalplaneringsenheten avseende hyresfördelningen på förbandet. Arbetet omfattar också avveckling av anläggningar och fastigheter samt uppföljning av Fortifikationsverkets beställningar. Hos oss kommer du få möjligheten att påverka och utveckla infrastrukturen.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom Anläggning/Byggnation/Mark alternativt inriktad utbildning som fastighetsförvaltare eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Kunskap och erfarenhet av projektledning eller projektadministration/projektuppföljning
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Körkort B
Svenskt medborgarskap
 

Meriterande

Kännedom om försvarsmaktens verksamhet
Tidigare erfarenhet av processarbete inom offentlig verksamhet
Erfarenhet av upphandlingsarbete
Grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik
Grundläggande kunskaper i ekonomi

Personliga kvalifikationer
Arbetet innebär att du är drivande, initiativtagande och innehar en god anpassningsförmåga samt en god kommunikativ förmåga. Du ska vara noggrann, lyhörd och en god lagspelare som är van att samarbeta med andra men som också har förmågan att arbeta självständigt och struktureratSom företrädare för F7 i infrastrukturell planering ochgenomförande samt hantering av sekretessbelagda uppgifterkrävs det att du har ett stort egenansvar, hög integritet ochpålitlighet för att lyckas i rollen hos oss.
 

Övrigt
Arbetsort Såtenäs.
Civil tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten innebär krav på fysisk förmåga, genomförande av tjänsteresor, deltagande i utbildning och övning i krigsorganisationen.

Förfrågningar om befattningen kan göras till Stf chef Lukas Johansson 070 – 279 52 89.

Fackliga representanter:
OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 – 61 44 00
OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Kurt Ragnarsson, tfn 0510 - 47 78 78

Välkommen med din ansökan senast 2020-09-24. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 11 september 2020
  • Plats: Såtenäs, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs flygflottilj – F 7
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2020-09-24

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan