Administratör vid 4.Basenheten

Om tjänsten

 

Administratör vid 4.Basenheten

 

Befattningen erbjuder

Tjänsten som administratör innebär att du arbetar med löpande arbete inom logistikadministrativa processer. Du kommer ingå i basenhetsledningen och är ett stöd mot medarbetare och chefer inom hela 4.Basenheten.

 

Dina övergripande och huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att tillsammans med logistikbefälet på 4.Basenhetsledningen vara att inneha ett samordnande och övergripande logistik- och materielansvar på enheten tex. är du delaktig i hela logistikprocessen och har ett övergripande ansvar för registervården. Du kommer vara kontakten mot såväl andra enheter som flottiljnivå inom logistikkonceptet. Övriga administrativa arbetsuppgifter förekommer.

 

Om enheten

4.Basenheten är organiserad i tre kompanier och en basenhetsledning, motsvarande en bataljonsstruktur, där basenhetsledningen är en ledningsnoden mellan kompanierna och flottiljstaben.

4.Basenhetsledningens huvuduppgifter är att bemanna flottiljens ledningslag och att möjliggöra för kompanierna att lösa deras uppgifter, vilka är drift av flygbas Malmen, drift av rörlig flygbas samt grundutbildning av värnpliktiga.

  

Kvalifikationer

B-körkort

 

Meriterande

Erfarenheter av försvarsmaktens verksamhetsledningssystem SAP/PRIO

Erfarenhet av logistikarbete inom Försvarsmakten

Erfarenhet av administrativa uppgifter

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med andra människor.

 

Höga krav ställs på noggrannhet, struktur och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet, ordningssinne samt serviceattityd. Det är viktigt att du fungerar väl under press och att du slutför ditt arbete inom uppställda tidsramar.

 

För att trivas med den stora kontaktytan som tjänsten medför, är det viktigt att du är kommunikativ, energisk och trivs med att skapa nya kontakter.

Dina personliga egenskaper kommer att spela en avgörande roll.

 

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

 

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, befattningen är civil.

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetsort: Linköping

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Under anställningsprocessen kommer det att genomföras intervjuer, fysiska tester samt hälsokontroller.

 

För upplysningar om befattningen kontakta:

StfC 4.BasE, Mj Roger Nicklasson 013-28 39 66

 

För information kring rekryteringsprocessen kontakta:

Personaladministratör, Fredrik Pettersson 013-28 31 47

 

Fackliga företrädare:

OFR/O Hkpflj, Mats Häggström

OFR/S Hkpflj, Caroline Nilsson

SACO-S Hkpflj, Annelie Helmersson

SEKO Hkpflj, Urban Hellqvist

Samtliga företrädare nås vi växeln på 013-28 30 00 (vxl)

 

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-18. Urval kommer ske löpande.

Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens Helikopterflottilj, Hkpflj, är ett förband med både mark- och sjöoperativ inriktning som kan verka vid insatser i Sverige och internationellt. Helikopterstöd är efterfrågat av många. Till exempel för person-, materiel-, eller sjukvårdstransporter, ledning, spaning eller bevakningsuppdrag. Helikopterflottiljen deltar därför ofta i uppdrag och övningar med andra förband men också som stöd till samhället i olika krissituationer. Huvuddelen av Helikopterflottiljen är placerad i Linköping (Malmen), med två stora enheter i Luleå (Kallax) samt Ronneby (Kallinge). Flottiljen ansvarar även för Hemvärnet i Östergötland.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 15 september 2020
  • Plats: Linköping, Östergötlands län, Sverige
  • Förband: Helikopterflottiljen – Hkpflj
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2020-10-18

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan