Kvartermästare/Logistikofficer OR6/7 vid Skaraborgs flygflottilj F 7

Om tjänsten

Är du intresserad av logistikarbete?
I så fall har vi en plats för dig på 12 Flygunderhållskompaniet.

Om enheten
1. Flygunderhållsenheten är den enhet som sköter förebyggande och avhjälpande underhåll på våra Gripenflygplan, samt all den underhållsutrustning som hör till flygplanen. Vi sköter även den dagliga flygtjänsten med klargöring och beredskapshållning. Våra uppgifter är främst riktade nationellt men även internationella uppdrag kan förekomma. 1. Flygunderhållsenheten består av en enhetsledning samt 11. och 12.Flygunderhållskompaniet. Varje flygunderhållskompani indelas i en kompaniledning samt tre plutoner, varav flygunderhållet fokuseras till 111, 112, 121 och 122 plutonerna.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som kvartermästare kommer bestå av att ansvara för kompaniets förnödenhetsförsörjning och kommunikationstjänst. Du kommer att företräda kompaniet i logistikfrågor utanför flygunderhållstjänsten, ansvara för inventering av kompaniets markmateriel, arbeta med frågor rörande våra fastigheter och dess installationer. Du ingår i kompaniledningens stabsarbete.
Du kommer bli en del av vårt krigsförband.

I ditt arbete ingår även att upprätthålla en god fysisk standard.

Med anställning i Försvarsmakten följer skyldighet att utbildas och tjänstgöra i såväl nationella som internationella insatser.

Kvalifikationer
• Genomfört Specialistofficer SOU10LOG eller motsvarande med godkänt resultat
• Körkort lägst klass B
• Fysiska krav finns för att kunna medverka vid insats och för att kunna krigsplaceras

Meriterande
• Anställd i försvarsmakten
• Erfarenhet från arbete eller insats inom området försvarslogistik
• Körkort klass C
• Erfarenhet av arbete i stödsystem LIFT och PRIO

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som söker har lätt att samarbeta med andra. Att du är flexibel och kreativ är värdefulla egenskaper. Vi har ett stort säkerhetstänkande i arbetet och ser självklart dig som en del i det. För att lösa dina uppgifter på ett bra sätt behöver du dessutom kunna vara självgående. Du som söker kommer ingå i ett kompani som ser personlig utveckling som en naturlig del i arbetet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. All anställd personal skall stå bakom vår värdegrund.

Dokument att bifoga ansökan
• Personligt Brev
• CV med referenser
• Gymnasiebetyg samt ev betyg ifrån högskola/universitet
• Intyg/betyg ifrån annan meriterande utbildning
• Betyg från eventuell internationell tjänst

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning (för ej redan anställda i försvarsmakten)
Typ av befattning: OR 6/7
Omfattning: 100%
Individuell lönesättning
Arbetsort: F7 Såtenäs
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Förfrågningar om befattningen eller rekryteringsprocessen kan ställas till Kompanichef Jonas Eriksson 0510-477540 eller Kvartermästare Christer Ljunggren 0510-477851.

Fackliga representanter: 
Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 – 614 400
Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Kurt Ragnarsson, tfn 0510 - 47 78 78.

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-06. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 05 oktober 2020
  • Plats: Såtenäs, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs flygflottilj – F 7
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2020-11-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan