Logistikofficer till Regementsstaben på Artilleriregementet

Om tjänsten

 

Övningsverksamheten inom Försvarmakten har de senaste åren ökat och förväntas fortsätta växa de kommande åren vilket har inneburit ett ökat antal övningar både nationellt och internationellt. Artilleriregementet (A9) söker nu en Logistikofficer som skall ansvara för regementets övningsplanering gällande transport och logistik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra logistikavdelningen i Regementsstaben på A 9, och ditt ansvarområde är att arbeta med uppgifter rörande förnödenhetsförsörjning, med ett tydligt ansvar mot logistik och transport inom övningsplanering. Det innebär bland annat att ansvara för hela kedjan, från planering till genomförande av logistik och transport för övningar som A9 medverkar i både nationellt och internationellt. Det innebär även att du förväntas resa i tjänsten och arbetsleda transport och logistik innan, under och efter övningarna. Dina främsta kontaktytor och närmsta kollegor inom samma område kommer vara kollegor på andra regementen i liknande befattningar vilket innebär att du själv behöver ta kontakt och utöka ditt nätverk för att lösa dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

- Yrkes-eller reservofficersexamen, lägst OR 7 eller OF 2
- Erfarenhet av arbete med logistik och planering av övningsverksamhet nationellt och internationellt som lägst på bataljonsnivå inom Försvarsmakten
- Erfarenhet av att arbeta i Försvarsmaktens system Lift och PRIO inom logistik och transport
- Körkort lägst klass B
- Goda kunskaper inom svenska och engelska

Meriterande

- Flerårig arbetslivserfarenhet inom Försvarsmakten
- Utbildad inom transportledning
- Utbildad inom BVKF
- Arbetslivserfarenhet av militärt stabsarbete

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du har en förmåga att arbeta självständigt och tycker om att söka information på egen hand. Det innebär även att det är viktigt att du tycker om att söka och ta nya kontakter och initiera samarbeten för att lösa dina arbetsuppgifter. Då övningsplanering är ett föränderligt arbete måste du ha en förmåga att vara flexibel och kunna arbeta strukturerat utan tydliga ramar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Boden, Regementsstaben A9
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

För upplysningar om befattningen kontakta:
Tjf avdelningschef G4, Major Håkan Lindström
Tel: 070-241 92 04
E-post: hakan.lindstrom@mil.se

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
Rekryteringskoordinator, Malin Snårbacka
Tel: 073-842 43 18
E-post: malin.snarbacka@mil.se

Fackliga företrädare:
Facklig representant Officersförbundet, Ronald Lahti
Tel: 070-299 76 14

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-06. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Artilleriregementet, A 9, är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning. Regementet bevarar och utvecklar kompetenser, materiel och metoder för framtidens förmåga att upptäcka och träffa mål från långa avstånd och med hög precision. A 9 har funktionsansvar för CAS (Close Air Support) - att leda flygunderstöd mot markmål samt för vädertjänsten inom Armén i Försvarsmakten. Strid i vintermiljö är en särskild kompetens för förbandet i Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 22 oktober 2020
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Artilleriregementet – A 9
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2020-11-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan