Stabsassistent GarnE Lv6

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som stabsassistent ansvarar du för expeditionstjänsten vid Garnisonsenheten Lv 6. Du stödjer utveckling och kvalitetssäkring av utformning, innehåll, publicering och lagring av dokument. Som en del av det grundläggande stabsarbetet hanterar du olika typer av information, för protokoll vid möten och ordergivning. Du är en del i ledningens informationsnät i stort och smått. Du dokumenterar och skriver underlag inför och under möten samt ordergivningar Du administrerar funktionsbrevlådan.

Du är första linjens IT-support för stabens medlemmar. Du hjälper ledningen med bokningar (TimeEdit/Outlook), inköpsärenden och övriga ärenden i PRIO/VIDAR. Du hjälper staben med skrivelsehantering och arkivering.

Kvalifikationer

B-körkort

Goda färdigheter i Microsoft Office

Genomförd militär grundutbildning (GU, GMU, VPL)

Meriterande kvalifikationer

Erfarenhet av PRIO (SAP) och intranätet EMILIA

Erfarenhet av dokumenthanteringssystemet VIDAR

Erfarenhet av, och intresse för, datorer.

Erfarenhet av stabsassistentarbete eller motsvarande

Erfarenhet av Försvarsmaktens verksamhet

Personliga egenskaper

Mycket god förmåga att analysera och strukturera

God samarbetsförmåga

God initiativförmåga

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Att vara stabsassistent vid Garnisonsenheten Lv 6 innebär att du måste ha omdöme, kunskap och empatisk förmåga att fatta egna beslut. Det är centralt att du naturligt agerar inom ramen för Försvarsmaktens värdegrund. Vi lägger stor vikt på det goda

ledarskapet/medarbetarskapet och det är vår förmåga att leva upp till detta som ger oss förutsättningar att rekrytera och behålla vår personal och därmed bygga upp en verksamhet som levererar det som efterfrågas av oss.

I urvalet till tjänsten kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Garnisonsenheten vill ta tillvara de kvalitéer som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Övrigt

Inkom med ansökan, inklusive CV och personligtbrev senast 201206.

Kontaktperson Joakim Roth. Joakim.roth@mil.se, tele 0761062617.

Facklig företrädare Senadin Sela, senadin.sela@mil.se, Patrik Hansén (patrik.hansen@mil.se), Yvonne Assarsson (yvonne.assarsson@mil.se). Fackliga representanter kan nås via växeln: 08 788 75 00.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 11 november 2020
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Luftvärnsregementet – Lv 6
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2020-12-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan