Förvaltningsassistent/Administratör Göteborg

Om tjänsten


Vill du jobba med fastighetsadministration och har relevant utbildning/erfarenhet inom administration eller fastigheter, då är du välkommen till Lokalplaneringsenhet Väst (LplE Väst) där vi nu söker Administratör med placering i Göteborg. 
Arbetsuppgifter
Du kommer främst verka som administratör (benämns inom Försvarsmakten - handläggare PRIO RE) i SAP-systemet PRIO. I arbetsuppgiften ingår bland annat att genomföra hyresfördelningar, granska och uppdatera hyresavtal, granska hyresfakturor och medverka i projektgrupper kopplat till utveckling av arbetssätt med övriga administratörer i landet. Arbetet sker i nära samarbete med lokalplanerare på garnisonerna. Du kommer även att ha andra administrativa uppgifter i Försvarsmaktens ärendehanteringssystem PRIO, så som beställning av kontorsmaterial till personal m.m.
Kvalifikationer
Administrativ högskole- eller yrkeshögskoleutbildning, alternativt har du förvärvat vad arbetsgivaren bedömer likvärdig relevant kunskap på annat sätt
Några års relevant erfarenhet från administrativt arbete- eller fastighetsbranschen
B-körkort
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
Goda kunskaper i Office-paketet
Tidigare arbete i ärendehanteringssystem
Meriterande kvalifikationer
Erfarenhet i system PRIO, ekonomi, miljö- och arbetsmiljökrav
Kännedom om fastighets- och avtalsprocesser
Tidigare erfarenhet av Försvarsmakten
Erfarenhet av SAP
Personliga egenskaper
Du har många kontakter både internt och externt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande och självständig med god förmåga att arbeta strukturerat men är också van att arbeta i förändring och att vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
Vi erbjuder ett spännande, mångfacetterat och utvecklande arbete, ett aktivt friskvårdsarbete och flexibla arbetstider. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du har nära kontakt med garnisoner och förband och får arbeta med administration av lokaler för mycket varierande ändamål. Tjänsteresor förekommer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.
Arbetsort: Göteborg
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Förfrågningar om befattningen kan göras till enhetschef Joakim Svan eller Avdelningschef Berhima Hamza på telefon vxl 031 - 69 20 00.

Fackliga företrädare
Försvarsförbundet: Bengt Lindlöf
SEKO: Lars Landén
SACO: Anders Jonsson
Officersförbundet: Jonas Rynner
Fackliga företrädare nås via växel 031 - 69 20 00.
 
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-01-10. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
 
LplE Väst är Försvarsmaktens beställare gentemot Fortifikationsverket som är statens ägarrepresentant för försvarsfastigheter. Vi hanterar på uppdrag från högkvarteret lokalförsörjningen för de militära förbanden i västra Sverige avseende effektivt lokalnyttjande samt anskaffning och avveckling av lokaler/anläggningar.


Sökord:
Förvaltningsassisten ,fastighetsadministration, administration, lokalsamordning, , lokalnyttjande, infrastruktur, fastighetsförvaltare, facility management,

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 18 november 2020
  • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmedicincentrum – FömedC
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2021-01-09

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan