Stf Sektionschef LogS

Om tjänsten

Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola, LogS, utbildar anställda och blivande officerare inom funktionen logistik och fordonstjänst till samtliga arenor i Försvarsmakten. På LogS arbetar ca 70 st officerare och civila.

Om Logistik- och motorsektion

På Logistik- och motorsektionen arbetar 20 personer som lärare inom fordonstjänst, förnödenhetsförsörjning och farligt gods. Sektionen ansvarar för instruktörskurser inom fordonstjänst och förnödenhetsförsörjning för specialistofficerare och kadetter samt utbildningar inom farligt gods.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med sektionschefen planera, leda och följa upp sektionens verksamhet. Utifrån bakgrund/erfarenhet/kompetens kan en av dina arbetsuppgifter vara att stötta i utbildningen. Du kommer även att delta i projekt och arbetsgrupper som berör dina arbetsområden.

Kvalifikationer

 • Yrkesofficer OR 7-8
 • C-körkort

Meriterande

 • Chefserfarenhet med vana att jobba i system PRIO
 • Erfarenhet av förnödenhetsförsörjning
 • Motorinstruktör/fordonsinstruktör

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som ställföreträdande sektionschef tycker du om att ta ansvar, är tydlig och handlingskraftig. Samtidigt är ödmjukhet, flexibilitet och anpassningsförmåga till nya arbetsuppgifter en självklarhet. Du har god samarbetsförmåga och är positiv i ditt förhållningssätt, vilka är viktiga egenskaper för att stödja chef, medarbetare och verksamhet. Ditt intresse för utbildning och utveckling därutav, präglar ditt arbete. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Befattningen är placerad på Logistik- och motorsektionen, FM Logistik- och Motorskola, Trängregementet i Skövde. Resor i tjänsten förekommer.

Upplysningar om tjänsten

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Logistik- och motorsektion Mj Björn Perbring 073-318 67 18.

Fackliga företrädare

OF TrängR - Jörgen Eliasson, SACO TrängR - Ulf Granlöf, SEKO - Lola Ahlgren, Försvarsförbundet - Peter Danielsson. Samtliga nås på tfn 0500-46 50 00 (vx).

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-24. Vi vill att din ansökan innehåller ett CV och ett personligt brev med referenser.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Trängregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Vi utvecklar, utbildar och leder krigsförband inom logistik och sjukvård. Våra kompetenser är efterfrågade nationellt och vid internationella insatser. Trängregementets ambition är att vara ett av Europas ledande militära logistikcentra. På Trängregementet finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 15 december 2020
 • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Trängregementet – TrängR
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2021-01-24

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan