Artilleriregementet/Stab- och trosskompaniet söker gruppbefäl och soldater (GSS/T)

Om tjänsten

Om tjänsten
Artilleriregementet är inne i ett expansivt skede där fokus ligger på att öka förmågan i våra artilleribataljoner. Som tidvis tjänstgörande gruppbefäl eller soldat anställs du och tjänstgör vid något av våra stabs- eller trosskompanier i krigsorganisationen, enligt den tjänstgöringsplan som upprättas vid anställningen.

Kvalifikationer
- genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning med goda vitsord
- god fysisk förmåga
- godkänd hälsoundersökning

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: Enligt Försvarsmaktens avtal för gruppbefäl, soldater och sjömän (GSS/T)
Omfattning: Deltid
Arbetsort: Boden
Tillträde: 24 maj eller enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning enligt Försvarsmaktens avtal

Upplysningar om tjänsten
Har du frågor kring tjänsten kontakta kompanichef major Alicia Alkert 072-232 94 19. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta personalgeneralist Stina Taavo 073-662 86 30 eller stina.taavo@mil.se.

Facklig representant
Officersförbundet, Ronald Lahti, nås via växeln: 0921-348000.

Sista datum för ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 24 januari 2021. Din ansökan skall innehålla CV, ett ansökningsbrev samt intyg på genomförd grundutbildning. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för tjänsten. Värnpliktiga vid Artilleriregementet behöver inte bifoga CV, ansökningsbrev eller intyg med ansökan.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Artilleriregementet, A 9, är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning. Regementet bevarar och utvecklar kompetenser, materiel och metoder för framtidens förmåga att upptäcka och träffa mål från långa avstånd och med hög precision. A 9 har funktionsansvar för CAS (Close Air Support) - att leda flygunderstöd mot markmål samt för vädertjänsten inom Armén i Försvarsmakten. Strid i vintermiljö är en särskild kompetens för förbandet i Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 16 december 2020
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Artilleriregementet – A 9
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Deltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2021-01-24

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan