Stabsofficer till UtbE skolstab

Om tjänsten

Som stabsofficer (S5) samordnar du Utbildningsenhetens planeringsprocess för kommande år. Arbetet omfattar främst att kartlägga behovet av resurser för vår produktion och utbildning. Planeringsuppgifterna är framåtriktade och kopplade till FM VU process. Som stabsmedlem ingår du dessutom i stabens övriga verksamhet, där övningsplanering, orderverk och projekt är några exempel på arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER

Yrkesofficersexamen
God förmåga att utrycka sig i tal och skrift på svenska
Körkort lägst klass B.

MERITERANDE

God förståelse för FM planeringsprocesser
Tidigare erfarenhet från utbildningsverksamhet i FM
Tjänstgöring i stab med planeringsuppgifter

PERSONLIGA EGENSKAPER

För att lyckas i rollen som stabsofficer hos oss behöver du ha ett strukturerat arbetssätt. Du arbetar metodiskt, målinriktat och får saker och ting genomförda. Som person är du analytisk och noggrann. Du är drivande och van att arbeta självständigt. Du har lätt för att samarbeta i olika team och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

OM TJÄNSTEN

Befattningen som stabsofficer är en tillsvidareanställning på FMTS. Resor i tjänsten kan förekomma.
Eftersom FMTS arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.
Tillträde enligt överenskommelse.

Nivå på befattningen: OR 8
Arbetsort: Halmstad
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lön tillämpas

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Mj Stefan Klarquist
Stabschef     
0705 37 25 76

Fackliga representanter:
SACO:  Håkan Eliasson
OFR-S: Roland Kramer
SEKO:  Jörgen Jansson
HSOF:  Zoltan Kolar

Kan nås via växeln 035 266 20 00.

ÖVRIGT

Sista ansökningsdag: 210215
Din ansökan ska innehålla CV samt ditt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du söker och är lämplig för denna befattning. Tjänsten innebär en krigsplacering vid Halmstad depå, vilket innebär att du kommer att övas i din krigsbefattning vid olika övningar, både lokalt och FM-gemensamt.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 04 januari 2021
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens tekniska skola – FMTS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2021-02-15

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan