Sjöstridsskolan söker gruppbefäl, soldater och sjömän (GSS/K)

Om tjänsten

Sjöstridsskolan söker sjömän (GSS/K)

Vill du fylla en viktig funktion i marinen och arbeta som sjöman på Sjöstridsskolan? Vi söker  sjömän att arbeta som kockar till våra skolbåtar och skonerter.

Om enheten

Sjöstridsskolan stödjer Försvarets marina förband med utbildning, utveckling och förbandsträning. Stödet syftar till att de marina insatsförbanden ska vara välutbildade, rustade för strid och redo att snabbt sättas in i både nationella och internationella konfliktområden och krissituationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som kock på Sjöstridsskolans skolbåtar och skonerter ingår du i ett team som arbetar med beredning av både kall och varm mat samt tillredning av varierat sallads- och grönsaksutbud samt bakning av bröd. I arbetsuppgifterna ingår alla förekommande uppgifter för en kock.

Kvalifikationer

Godkänd militär grundutbildning (genomförd eller pågående) med minst JA-2-2 i militärbetyg.

Meriterande

Befattningsutbildning mot sökt inriktning.


Personliga egenskaper

Vi söker en ansvarsfull kock som är engagerad, positiv och effektiv. Du kan både arbeta i team och bidra till en god arbetsmiljö samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är driftig, tar egna initiativ samt har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställningsform: GSS/K
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Karlskrona
Tillträdesdatum: 2021-06-19

Upplysningar om befattningen

Mikael Johansson, personalofficer, mikael.e.johansson@mil.se, 070-993 20 91.


Upplysningar om rekryteringsprocessen

Jenny Svensson, rekryteringskoordinator, jenny.a.svensson@mil.se, 070 - 952 76 41

Fackliga företrädare

Mikael Vinde Officersförbundet, mikael.vinde@mil.se, 076-634 75 22

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-14. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Sjöstridsskolan, SSS, utbildar officerare, specialistofficerare, sjömän och soldater på alla nivåer. SSS bedriver även studier, försök och ledningsträning av fartygsbesättningar samt taktik- och teknikutveckling inom det marina området. SSS har också ett ansvar för Dyk- och navalmedicin i Försvarsmakten. SSS är huvudsakligen baserad i Karlskrona i Blekinge men har även en enhet på Berga utanför Stockholm som är specialiserad på amfibiestrid.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 14 januari 2021
  • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Sjöstridsskolan – SSS
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2021-03-14

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan