Planeringsofficer

Om tjänsten

Trängregementet söker en planeringsofficer till Övning- träningsavdelningen. Avdelningen är placerad i regementsstaben och ansvarar för logistikplanering inför, under och efter övningar på trängregementet, vi stödjer också övriga försvarsmakten inom samma område.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att kunna verka i rollen som funktionsövningsledare logistik (FÖL Log), chef för specialinstruktörsgrupp (SPI) och som momentövningsledare. Du kommer inom ramen för övningsplanering ta fram underlag för budgetering, genomförande, analys och uppföljning samt delta i planeringskonferenser och samordnings-/koordineringsmöten. Du ska ge stöd till regementets värdering och evaluering.

Du kommer att vara förbandets stöd till chefer i insatsorganisation avseende krigsförbandsvärdering (KFV) och planer för dess förbandsutveckling.

Kvalifikationer

 • Svensk medborgare
 • Utbildad yrkesofficer
 • B-körkort

Meriterande

 • Erfarenhet av logistikförband
 • Erfarenhet av Trafik- transporttjänst

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann och har ett bra ordningssinne. Som planeringsofficer är du bekväm med att arbeta självständigt såväl som i grupp, samarbete och samordning är något du hanterar väl. Du bör vara flexibel och lyhörd samt besitter förmåga att ta tag i saker när det behövs. Nyfikenhet och intresse för att utvecklas inom ditt ansvarsområde är av vikt. Du ska uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten kontakta mj Tony Bohman tel. 070-676 52 04 mail tony.bohman@mil.se.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR-generalist Jonas Börjesson tel. 072-351 18 92 mail jonas.borjesson@mil.se.

För fackliga representanter nås via växeln tel. 0500-46 50 00

Jörgen Eliasson OFR/O

Peter Danielsson OFR/S

Ulf Granlöf SACO

Lola Ahlgren SEKO

Sista datum för ansökan 2021-03-21

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 05 februari 2021
 • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Trängregementet – TrängR
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2021-03-21

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan