Logistikchef till 1.CBRN-kompaniet

Om tjänsten

Totalförsvarets Skyddscentrum, SkyddC

SkyddC i Umeå är Försvarsmaktens kunskapscentrum för skydd mot så kallade CBRN-händelser – kemiska, biologiska, radiologiska och nukleära hot. SkyddC arbetar därför med både utbildning och utvecklingsfrågor samt ansvarar för att vidmakthålla beredskap på området.

På 1.CBRN-kompaniet utbildas även värnpliktiga med CBRN-inriktning året runt.

Vi söker dig som

Är fokuserad och ser till att effektivt och strukturerat lösa problem för att kunna genomföra dina och förbandets uppgifter. Du är bra på att planera på kort och lång sikt samt att prioritera arbete vid uppkommen verksamhet där tidsmarginalerna kan vara små. Du har god förmåga att planera och leda arbetet samt har lätt för att samarbeta med andra då funktionen ofta stöttar andra funktioner på kompaniet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som logistikchef på 1.CBRN-kompaniet är du chef för logistiksektionen (S4) och har det huvudsakliga ansvaret för att leda och utveckla arbetet inom området på kompaniet samt stödja kompanichefen med beslutsunderlag. Du har personalansvar för sektionens medarbetare och förväntas leda och utveckla dessa inom ramen för verksamhetens mål. Logistikchefen ansvarar för att stödja planering och genomförandet i delfunktionerna på kompaninivå, det omfattar bland annat materielplanering, materiel- och förnödenhetsförsörjning, teknisk tjänst samt övrigt logistikstöd. Utöver detta så är du delaktig i fysisk träning, utbildningar, övningar och insatser tillsammans med kompaniet.

Kvalifikationer

Officersexamen

B-körkort

Meriterande

Teknisk utbildning

Logistikutbildning

Övrigt

Tillsvidareanställning 100%, med sex månaders provanställning

Arbetsort Umeå

Tillträdelsedatum efter överenskommelse 

Registerkontroll samt läkarundersökning genomförs innan anställning

Rekryterande chef: Christian Brinck, christian.brinck@mil.se, 090-175500 (vxl)

HR: Josefine Lidén, josefine.liden@mil.se, 090-175500 (vxl)

Facklig företrädare OF: Marcus Nygren, of-skyddc@mil.se, 090-175500 (vxl)

Ansökan senast 2021-04-30, bifoga CV samt ansökningsbrev

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Totalförsvarets skyddscentrum, SkyddC, i Umeå är Försvarsmaktens kunskapscentrum för skydd mot strålning, smitta och gift så kallade CBRN-händelser. Enheten utvecklar inte bara Försvarsmaktens förband inom området utan säkerställer också förmågan vid Försvarsmaktens övriga delar. SkyddC arbetar därför med både utbildning och utvecklingsfrågor samt ansvarar för att vidmakthålla nationell och internationell beredskap på området. Centrumets funktion är försvarsgemensam vilket innebär ett löpande samarbete med ett antal myndigheter inom vårt sakområde. Vid SkyddC arbetar drygt 140 civilt och militärt anställda. Budgeten för enheten omsluter cirka 140 miljoner kronor per år.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 29 april 2021
  • Plats: Umeå, Västerbottens län, Sverige
  • Förband: Totalförsvarets skyddscentrum – SkyddC
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2021-05-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan