Strukturerad Produktionsplanerare till IT & Telesektion i Arboga

Om tjänsten

Vi försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och vår rätt att leva som vi själva väljer. Var med i utvecklingen av Försvarsmakten och gör skillnad - samtidigt som du gör det du är bäst på!

Har du intresse för teknik & administration? Är strukturerad och serviceinriktad och vill ha frihet under ansvar?

Vi söker en produktionsplanerare till Försvarsmaktens Telekommunikations- och
Informationssystemsförband (FMTIS), Genomförandeavdelningen i Arboga som nu förstärks kraftigt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som produktionsplanerare kommer du att ingå i vår genomförandeavdelning i Arboga som består av en IT-sektion och en Telesektion som har i uppgift att vara tekniskt stöd till användare samt installera datorer och tillbehör och sköta all utrustning inom teknisk bevakning. Du kommer ha en övergripande roll att fördela och följa upp alla inkomna ärenden och bistå i ärenden som kräver samordnade resurser. Produktionsplaneraren har huvudansvaret för avdelningens administrativa processer och stödjer chefen i det administrativa arbetet kring avdelningens infrastruktur. 

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Verksamheten erbjuder stor variation och komplexitet samt ställer stora krav på IT-säkerhet. 

Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:
Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.
Tre timmars träning på arbetstid/vecka.
Försvarsmakten står för träningskläder och du får ersättning för träningsskor och vissa startavgifter.
Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28-35 semesterdagar beroende på din ålder.
Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra
pensionsavsättning.

Kvalifikationer:
Dokumenterade kunskaper inom data, IT eller teknik
Kunskaper inom larm, passersystem och övervakning
Tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
Goda kunskaper i svenska och engelska
B-körkort

Meriterande:
Erfarenhet om Försvarsmaktens verksamhet och organisation
Tidigare arbetsroll med ansvarsbefattning
Vana av systematiskt arbetssätt
Militär grundutbildning

Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad, har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du behöver ha ett stort intresse för teknisk utveckling, problemlösning och vilja bidra med nya idéer. Du tar ansvar och ser till helheten såväl som detaljerna och ser till att skapa resultat, både självständigt men också tillsammans med andra. Som person är du öppen och social, trygg i dig själv, har gott omdöme och anpassar dig samtidigt som du har egen integritet. Du tar gärna initiativ, kan arbeta självständigt och strukturerat under eget ansvar likväl som att vara en god lagspelare i vårt arbetslag och du strävar efter att uppnå resultat av hög kvalité. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillträde snarast eller enligt överrenskommelse.

Befattningen är en tillsvidareanställning som civilt anställd och inleds med sex månaders provanställning för dig som inte är anställd inom Försvarsmakten. I tjänsten ingår beredskap under några veckor per år. Välkommen med din ansökan senast 20210820. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Jessica Windahl 070-149 84 75.  

Fackliga företrädare:
OFR/O Johan Nestvall-Boo
OFR/S Per Andersson
SACO Per Lohman
SEKO Matz Felix
Samtliga nås via Försvarsmaktens växel 08-788 75 00

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 29 juni 2021
  • Plats: Arboga, Västmanlands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband - FMTIS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2021-08-20

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan