Administratör till Skaraborgs regemente P 4

Om tjänstenBefattningen erbjuder

Skaraborgs regemente P 4 söker en administratör till Krigsförbandsenhetens stab (KFE-stab) med visst ekonomiansvar för vikariat fram till hösten 2022. KFE stab är att jämföra med fredsbataljonsstab med produktionsansvar, beredskapshållning och övrigt ansvar för
P 4 krigsförband.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som administratör på KFE-stab kommer dina huvuduppgifter vara ekonomihantering avseende planering och budgeteringsstöd för kommande år som stöd till chefen. Det kommer även innefatta prognosarbete för innevarande år, hantering av kundvagnar och fakturor i vårt stödsystem PRIO (SAP).

Utöver detta kommer det även vara till del andra administrativa uppgifter som till exempel boendebokningar, matbeställningar och resebeställningar, samt hantering av skiftplanering, beställning av tjänstekort och allmänt administrativt stöd till hela staben.

Kvalifikationer
 •  Gymnasieexamen
 •  Aktuell kompetens i MS Officepaket med fokus på Excel
 •  B-körkort
 •  God administrativ förmåga

Meriterande
 •  Kunskaper i PRIO (Försvarsmaktens stödsystem)
 •  Ekonomiutbildning
 •  Militär grundutbildning
 •  Tidigare anställning inom Försvarsmakten 

Personliga egenskaper
För att passa för denna befattning krävs det att du är noggrann och presterar bra även under press. Du förväntas vara villig att lära nytt och utvecklas i befattningen. Hög servicekänsla är en viktig egenskap för att trivas med arbetsuppgifterna hos oss.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).Övrigt
Anställningsform: Vikariat i upp till 14 månader
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Skövde
Tillträdesdatum enligt överenskommelse


För upplysningar om befattningen kontakta:
Chef Planeringssektionen KFE, kapten Niklas Moberg (Tel 0500-46 50 00 Växel)

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
Fanjunkare Christian Bergqvist, Personalchef Krigsförbandsenheten (0500-46 50 00 växel)

Fackliga företrädare:
OFR/O Niclas Schöld, OFR/S Bengt Lindlöf och SEKO-F Lola Ahlgren. Samtliga nås via växeln på tel 0500-46 50 00.


Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-16. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, är ett stort regemente med flera enheter och har sin huvudort i Skövde. Till regementet hör 2:a brigadstaben, 41:a och 42:a pansarbataljonerna, 1:a tungtransportkompaniet och ett brigadspaningskompani. Sommaren 2021 börjar vi också utbilda inom artilleri. Vi verkar på övningsfält från Älvdalen i norr till Remmene i söder och samverkar med andra organisationen och myndigheter för att låta Sverige vara i fred.

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/p4

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 23 april 2021
  • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs regemente – P 4
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2021-05-16

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan