Förrådspersonal till Logistikenheten vid Marinbasen

Om tjänsten

Vi söker nu förrådspersonal med inriktning materielförsörjning på Försörningsavdelningen i Karlskrona och hoppas att du vill söka till oss och bli vår nya kollega. Hos oss får du ett varierande och spännande arbete i inspirerande miljöer med möjlighet till friskvård på arbetstid. Befattningen är civil.

Om enheten
Försörjningsavdelningen tillhör Logistikenheten som planerar, bereder, genomför och följer upp all materielförsörjning och teknisk tjänst för samtliga förband inom Garnisonen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Det övergripande arbetet går ut på att genomföra mottagning, förrådshållning och utlämning av materiel till verksamheten i Försvarsmakten. Detta innebär att du har en hel del kontakt med våra interna och externa kunder.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning, fungerar och för det använder vi oss av systemstöd i SAP miljö. Detta medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.


Kvalifikationer

 • 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
 • Goda Datakunskaper
 • Körkortsbehörighet *B *C
 • Truckkort
 • Tidigare erfarenheter inom förrådshållning /lager/logistik

 

Meriterande

 • Goda kunskaper i Försvarsmaktens avroparprocess/arbete.
 • Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocesser.
 • Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT/PRIO.
 • ADR utbildning.
 • BE CE körkort.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet, nogrannhet samt förmåga att kunna arbeta i grupp och självständigt. Din fysiska förmåga  och hälsa är viktig för oss i ditt kommande arbete, varför vi kommer att använda detta i vårt urvalsarbete/kriterier.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform:  Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, civil befattning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Karlskrona

För upplysningar om befattningen kontakta:
Avdelningschef, Thommy Mathisson mobil tel: 0732-446446

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
HR-Generalist, Tove Dahlquist Tel: 073-2025451

Fackliga företrädare:
OFR/O Urban Nyman           0455-85000

OFR/S Jan Wasberg              0455-85000

SACO Birgitta Strauss           0455-85000

SEKO Jan-Anders Nilsson     0457-471000


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-09. Din ansökan ska  innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 29 april 2021
 • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
 • Förband: Marinbasen – MarinB
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2021-05-09

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan