K 3 söker Personaladministratör för vikariat på 31.Bataljon

Om tjänsten

Om enheten

31.Bataljon är ett lätt konventionellt elitförband med hög tillgänglighet med strid som huvuduppgift. Bataljonen verkar främst till fots och förflyttar sig med hjälp av olika typer av fordon, helikoptrar och transportflygplan. Bataljonen erbjuder tjänster inom strid, ledning, underhåll, sjukvård samt indirekt bekämpning.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att stötta chefer samt bataljonstab i personaladministration, exempelvis vid rekrytering, anställning, avslut och tidsredovisning. I uppdraget kommer du även ta fram rapporter och presentera statistik kopplat till personal, viktigt är därför att du har goda kunskaper i Excel.

Personaladministratören ingår i personalsektionen vid bataljonen, sektionen består idag av tre befattningar; personalchef, personalgeneralist samt personaladministratör. Då vår nuvarande vikarierande personaladministratör fått en annan tjänst söker vi nu någon som vill förstärka vår arbetsgrupp.


Krav för tjänsten:
- Svensk medborgare
- God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
- Goda kunskaper i Excel

 

Meriterande kvalifikationer
- Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem SAP/PRIO samt EMILIA

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund utgår från demokratiska principer och slår vakt om alla människors lika värde, om rättvisa, jämlikhet och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

 

Anställningsform: Civil tjänsteman LAS 5§ pkt 2 Tidsbegränsad anställning, vikariat 18 månader
Arbetsort:
Karlsborg
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Lön:
Individuell lönesättning

 

Sista ansökningsdatum 2021-08-15

 

Dokument att bifoga i ansökan
- CV inkl. uppgifter till minst två referenser
- Personligt brev
- Ev examensbevis

Frågor om tjänsten besvaras av Tjf Personalchef Julia Franzén, julia.franzen@mil.se eller 0732-95 30 32

 

 

Fackliga företrädare:

OFR/O: Eva Härnqvist

0505-45 10 00

 

OFR/S: Mikael Ekelund

0505-45 10 00

 

SEKO: Jan Arnholm

0505-45 10 00

 

SACO: Annelee Karlström

0505-45 10 00

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Livregementets husarer, K 3, har snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt skyttebataljon och en underrättelsebataljon.
Den lätta skyttebataljonen är ett förband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser genom att använda avancerad teknik, personal på marken och obemannade luftfarkoster (RPAS).

Vid K 3 finns också Försvarsmaktens överlevnadsskola och Flygenheten som ansvar för fjärrstyrda flygsystem samt militär fallskärmstjänst. Här finns också stödfunktionerna Garnisonsenheten och Logistikenheten. Läs gärna mer på denna sida.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa
rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 05 juli 2021
  • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Livregementets husarer – K 3
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2021-08-15

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan