Förrådsman/kvinna till Försörjningsavdelningen

Om tjänsten

Logistikenheten vid Ledningsregementet består av Försörjningsavdelningen, Teknikavdelningen och en Logistikberedning. Försörjningsavdelningen består av tre sektioner: Gods, Service & Insatsorganisation.

Godssektionen består idag av nio medarbetare som hanterar gods, fordon, regementets miljöstation samt drivmedel. Till Godssektionen söker vi nu en förrådsman/kvinna som gillar olika utmaningar i ett omväxlande arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förrådsman/kvinna vid godssektionen arbetar du med administrativa uppgifter som till exempel att genomföra redovisning av förnödenheter i Försvarsmaktens redovisningssystem samt inventering och registervård. I dina arbetsuppgifter ingår även att genomföra transporter av materiel, vård av fordon och hanteringsutrustning samt transporter av militära fordon. Andra förekommande arbetsuppgifter är arbete med drivmedelanläggningen samt övrigt arbete med miljöanläggningen på garnisonen, fordonsförsörjning och övriga uppgifter inom försörjningsavdelningen. Du medverkar även i övriga funktioner och verksamheter som en naturlig uppgift i en organisation med spridd delegation.

Försvarsmaktens värdegrund och uppförandekod finns dagligen i vår arbetsvardag och i våra arbetsuppgifter, där vi förväntar oss att du följer dessa.

Kvalifikationer

 • Mycket goda datakunskaper t.ex. Excel, word och liknande program.
 • Körkort B (manuell)
 • Truckkort (B1)
 • Fysik och hälsa enl. Försvarsmaktens krav (FM FysS)

Vi ser att du lägst har en avslutad 3-årig gymnasial utbildning eller annan kompetens som vi bedömer likvärdig. Vi vill att du har minst har ett par års erfarenhet av förråd/lagerarbete, eller annan kompetens som vi bedömer likvärdig.

Meriterande

 • Erfarenhet att hantera försvarsmaktens redovisningssystem Lift/Prio (SAP)
 • ADR förare/ avsändare
 • Hjullastare (truckkort C2)
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med drivmedel
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta på miljöstation/återvinningsanläggning
 • Tidigare arbetat med Försvarsmaktens materiel
 • Tidigare militär bakgrund
 • Försvarsmaktens förarbevis
 • Körkort C

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna jobba i team och samtidigt ta initiativ och eget ansvar. Du är driven och kan växla mellan olika arbetsuppgifter, ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. Du besitter god planeringsförmåga och kan prioritera olika moment under arbetsdagen. Då arbetet kan vara fysiskt och rörligt ser vi att du ser träning och friskhetstänket som en naturlig del i ditt liv.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Avdelningen består till stor del av män och eftersom vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi positivt på kvinnliga sökanden.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning i Enköping. Tjänsten omfattar heltid (40 tim./vecka) företrädesvis med tjänstgöring dagtid. Kvälls- och helgtjänst kan förekomma. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Även arbete på annan ort kan förekomma. Tjänsten är en civil befattning. Tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om befattningen
Sektionschef: Max Örell: 070-847 42 39
Avdelningschef: Anders Johansson: 072-350 83 85

Fackliga företrädare
OFR/O,OF Enköping Magnus Johansson
OFR/S Clarence Arnstedt
SACO Carl-Johan Pettersson
SEKO Christian Hedberg
Samtliga fackliga representanter nås via växeln 0171-15 70 00

Sista ansökningsdag Välkommen med din ansökan senast 2021-10-31. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 11 oktober 2021
 • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
 • Förband: Ledningsregementet – LedR
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2021-10-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan