Göta Trängregemente T 2 söker officerare till EUTM RCA 12

Om tjänsten

Om tjänsten
Trängregementet är ansvarigt förband för att bemanna den europeiska träningsinsatsen (EUTM – European Training Mission) i centralafrikanska republiken (RCA). Uppdraget handlar i första hand om mentorering mot officerare på plutons- och kompaninivån, men kan också innebära utbildning och uppföljning av soldater.

Trängregementet ansvarar för EUTM RCA 12. Insatsen består av en chef över det svenska styrkebidraget som också är tillika stabsofficer vid EUTM staben, två träningsteam bestående av en chef, en instruktör, en tolk och en fordonsförare. EUTM RCA 12 kommer att påbörja sin insatsutbildning under våren 2022 med planerad rotationstidpunkt under sommaren 2022. 

KRAV
Svenskt medborgarskap
Yrkesofficer (OR 6-8/OF1)
Uppfyller de medicinska kraven som ställs inför en utlandsinsats
God fysisk prestationsförmåga
Godkänd säkerhetsprövning inkluderande registerkontroll

MERITERANDE
Genomförd internationell insats
Vana i att arbeta med tolk
Kunskaper i det franska språket

Egenskaper
Vi ser att du besitter en god pedagogisk förmåga. Arbetet kräver också att du har lätt för att samarbeta och är lyhörd. Arbetets karaktär gör att du behöver ha ett flexibelt förhållningsätt och är pålitlig.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Typ av anställning
Tidsbegränsad anställning med kontinuerlig tjänstgöring
Arbetsort: Bangui, Centralafrikanska republiken
Tillträde: April 2022
Lön: Individuell lönesättning

Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Daniel Strandberg. Nås enklast på mailadress trangr-eutm-rca@mil.se eller via växeln 0500 46 50 00

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 10 november 2021
  • Plats: Bangui, Centralafrikanska Republiken
  • Förband: Trängregementet – TrängR
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2021-12-05

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan