Swedec söker publikationsofficer

Om tjänsten

Om enheten

Totalförsvarets ammunitions- och minröjningscentrum (Swedec) söker en specialistofficer (OR 7) som vill arbeta med att utveckla ammunitions- och minröjningsverksamheten avseende publikationer.

Som publikationsofficer tillhör du utvecklingsenheten vid Swedec. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. att leda framtagning av styrdokument för EOD. Du är Swedec redaktör och ansvarar för framtagande, vidmakthållande, och avveckling av Swedec publikationer. Du är dessutom kontaktperson avseende publikationstjänsten, och deltar i HKV PROD och MSS publikationsmöten.


Kvalifikationer:

 • Specialistofficer (OR 7)
 • God förmåga att självständigt planera, genomföra och utvärdera arbete
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
 • God förmåga i Microsoft Office


Meriterande:

 • Ammunitionsröjningsledare
 • Erfarenhet internationell tjänstgöring inom funktionen EOD
 • God kompetens avseende PRIO

För att lyckas i rollen som publikationsofficer är du handlingskraftig och tar ett stort personligt ansvar. Du har social kompetens och pedagogisk förmåga. Rollen kräver att du har en god samarbetsförmåga. Du bör trivas både med att arbeta självständigt i egna projekt och att arbeta i grupp. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Tillsvidare, inleds med 6 månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Arbetsort: Eksjö
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

För upplysningar om befattningen: kontakta avdelningschef major Gary Campbell, 070-698 17 73.

För information om rekryteringsprocessen: kontakta HR-generalist Maria Bydén: 073-710 70 89

Fackliga företrädare nås via växel: 0381-180 00
OFRO: Johan Lönnefelt
SACO: Joel Lundgren
OFR/S: Pär Carlsson
SEKO: Helena Skoglund

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-31. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämplig för denna befattning. Sök tjänsten via Försvarsmaktens hemsida eller Platsbanken.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Totalförsvarets ammunitions- och minröjningscentrum – Swedec är Sveriges kompetenscentrum för nationella och internationella uppgifter inom ammunitions- och minröjning. Vårt huvudsakliga uppdrag är att verka inom totalförsvaret, med fokus på utbildning, utveckling och underrättelser. Läs mer om Swedec här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa
rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 27 april 2022
 • Plats: Eksjö, Jönköpings län, Sverige
 • Förband: Totalförsvarets ammunitions- och minröjningscentrum – Swedec
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2022-05-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan