Marknadskoordinator till Ledningsregementet

Om tjänsten

Är du en person som trivs med att arbeta i högt tempo i en kreativ miljö? Vi söker nu en marknadskoordinator till Ledningsregementet, kanske är det dig vi söker?

Du kommer att arbeta på kommunikationsavdelningen tillsammans med åtta kollegor och du rapporterar till kommunikationschefen. Kommunikationsavdelningen är en avdelning i Ledningsregementets stab som består av cirka 80 medarbetare.

Som marknadskoordinator är din främsta uppgift att koordinera och planera aktiviteter som stödjer rekrytering och förstärker Försvarsmaktens arbetsgivarvarumärke Din främsta uppgift är att inrikta och planera marknadskommunikationen vid förbandet i nära samarbete med HR-avdelningen. Du kommer att arbeta nära Ledningsregementets enheter, andra förband inom Försvarsmakten samt andra myndigheter.

Du deltar i Försvarsmaktens centrala event och är Ledningsregementets företrädare för marknadskommunikationen gentemot Försvarsmaktens högkvarter och HR-centrum.

Vårt erbjudande

Som civilanställd vid Ledningsregementet erbjuds du att förmånligt kollektivavtal med bland annat flextid, extra semester (beroende på din ålder), träning på arbetstid, fria träningskläder och skor, betald sjukvård, föräldralön vid föräldraledighet.

På Ledningsregementet finns både gym och idrottshall, sportklubbar och gruppträningspass dagtid.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Inrikta och planera marknadsföringsinsatser och produkter med fokus på att förstärka arbetsgivarvarumärket, främja rekrytering och skapa en positiv syn på Värnplikt.
 • Koordinera aktiviteter på Ledningsregementet syftande till att behålla personal.
 • Genomföra analyser, uppföljning och utvärdering av kommande och genomförda marknadsföringsaktiviteter.
 • Planera och producera marknadsföringsmaterial
 • Projektleda längre och kortare projekt inom ramen för marknadskommunikation.
 • Vid behov stödja övriga kommunikationsavdelningen med kommunikationsarbete.
 • Samverka med andra förband och högre staber inom Försvarsmakten.

Kvalifikationer

 • Erfarenhet av kommunikations-, planerings och projektarbete.
 • Erfarenhet av att planera och genomföra event
 • B-körkort

Meriterande

 • Tidigare arbete inom HR-området med inriktning arbetsgivarvarumärke och/eller rekrytering.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarsfull och som har förmåga att leda dig själv och andra. Arbetet innebär att du behöver fatta egna beslut och kunna arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen behöver du ha hög integritet och vara en god kommunikatör såväl skriftligt som muntligt, du behöver inge förtroende och kunna bygga relationer. Du behöver också vara strategiskt lagd och känna tillfredsställelse i att driva längre projekt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning för dig som inte redan är anställd i Försvarsmakten. Tjänsten är en heltidstjänst placerad i Enköping.

Tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten

För upplysningar om tjänsten, kontakta kommunikationschef Therese Timpson:  therese.timpson@mil.se

Fackliga representanter:

OFR/O – Magnus Johansson

SACO-S – Carl-Johan Pettersson

SEKO – Christian Hedberg

OFR/S – Clarence Arnstedt

Samtliga fackliga representanter nås vid växeln: 0171-157000

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-07. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 15 juni 2022
 • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
 • Förband: Ledningsregementet – LedR
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2022-08-07

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan