Eventkoordinator sökes till Försvarsmaktens HR Centrum

Om tjänsten

Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet.

I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och balans mellan arbete, privat- och familjeliv.

Sökande enhet
På Försvarsmaktens HR-centrum, som är beläget på Gärdet i Stockholm, finns avdelningen relation och kommunikation som har till uppgift att utveckla riktad och personlig kommunikation i rekryteringssyfte. Målet är att skapa starka och varaktiga relationer i syfte att rekrytera och behålla framtida medarbetare. Avdelningens arbete bidrar till att stärka upplevelsen under hela kundresan.

På rekryterings- och antagningsenheten där avdelningen är organiserad finns cirka 60 medarbetare fördelade på fyra avdelningar. Gemensamt för alla avdelningar är att de arbetar med att stödja Försvarsmaktens personalförsörjning. Relation och kommunikation består av cirka 20 medarbetare både med och utan militär bakgrund. Försvarsmaktens HR-centrum ligger på Gärdet i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som eventkoordinator kommer du stödja försvarsmaktens eventansvariga. Tillsammans med eventansvarig kommer planera och genomföra Försvarsmaktens centrala event. Arbetet kommer bestå både av administrativt arbete samt fysiskt deltagande på plats under genomföranden. Du kommer säkerställa att planerade evenemang genomförs effektivt och målinriktat Du kommer samverka med interna och externa intressenter som exempelvis arrangörer, eventbyråer och olika organisationsenheter inom Försvarsmakten. Exempel på arbetsuppgifter kan vara planering av personal och materiel inför ett event, inventera lager samt vara platsansvarig under evenemang.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har: 
Erfarenhet av attraktions- eller rekryteringsarbete i Försvarsmakten

B-körkort

Gymnasieutbildning

God kommunikationsförmåga med mycket god förmåga att arbeta strukturerat

Meriterande
Produktionsledarerfarenhet från byrå eller marknadsavdelning

Militär grundutbildning

Personliga egenskaper
Du är strukturerad, noggrann och har koll på det administrativa. Du är flexibel och lösningsorienterad där en tät och god kommunikation med dina intressenter är en framgångsfaktor. Du förväntas att kunna ta ansvar med en prestigelös attityd.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Arbetsort: Stockholm

Tillträde: Snarast

Anställningsform: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 14 augusti 2022


Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: 
Avdelningschef Anna Swahn, 072-350 79 88

Marknadskommunikatör Michael Yammin Finta, 073-365 69 91


Fackliga representanter 
SACO – Camilla Robertsson 

SEKO – Åsa Karlsson

OFRS – Kjell Tetzlaff

OFRO – Arne Nilsson 

 

Samtliga nås via växeln på 08- 7887500Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens HR-centrum skapar förutsättningar för Försvarsmaktens operativa förmåga och ett starkare försvar genom att säkerställa resurs- och HR-tjänster som tillgodoser förbandens behov.
Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/fmhrc

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 19 juli 2022
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens HR – centrum – FM HRC
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2022-08-14

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan