CBRN-befäl (GSS/T) på deltid till Skaraborgs Flygflottilj

Om tjänsten

 

 

F 7 söker CBRN-befäl på deltid till Genomförandeavdelningen (A 3).

Om enheten

Som CBRN-befäl är du placerad vid Genomförandeavdelningen (A 3) som ingår i Flottiljstaben. A3 består av sammantaget ca 15 medarbetare, varav fyra i flygplatssektionen. Vi verkar inom arbetsområdena ledning av flygplats och ledning av flottilj/krigsförband i alla beredskapssteg. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Jobbet som CBRN-befäl vid A3 kommer att ge dig en bred förståelse för hur flottiljen leds. Du kommer att vara en central funktion för att utveckla och vidmakthålla CBRN-förmågan inom flottiljen. Några av dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

·         Utbilda flottiljens personal.

·         Vidareutveckla flottiljens styrande CBRN-dokument.

·         Delta i övningar.

Kvalifikationer

 • Grundutbildning eller värnplikt som CBRN-befäl med godkända betyg.
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
 • God datorvana.
 • B-körkort manuell växellåda.

·         Svenskt medborgarskap. 

Meriterande kvalifikationer:

 • Genomfört stabssoldatutbildning och/ eller tjänstgjort som stabssoldat.
 • Genomfört signalskyddsutbildning.
 • Erfarenhet av informationshantering.
 • Vana av Försvarsmaktens datasystem.
 • Goda kunskaper i MS Office. 

Personliga egenskaper:

Som person är du drivande, initiativtagande, organiserad och strukturerad i ditt arbete. För att trivas i rollen är du social och har lätt för att samarbeta. Du ska ha hög integritet, vara noggrann och lojal. Då det tidvis är hög arbetsbelastning krävs att du är flexibel och stresstålig. 

Vi ser även att du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund (se www.forsvarsmakten.se).  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖvrigtAnställningsform: Tidsbegränsad anställning som tidvis tjänstgörande soldat (GSS/T) upp till 8 år med stöd av ”Avtal om tidsbegränsade anställningar för gruppbefäl, soldat och sjöman inom Försvarsmakten”. Anställningen inleds med provanställning i 6 månader.

Omfattning: Deltid enligt upprättande av tjänstgöringsplan.

Arbetsort: Såtenäs

Tillträde snarast eller efter överenskommelse 

Tjänsten innebär krav på fysisk förmåga, genomförande av tjänsteresor, deltagande i utbildning och övning i krigsorganisationen.

KontaktpersonerVill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta C A 3, Tobias Larsson, 070-886 99 44 (08:00-16:30).

Fackliga företrädare:

Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 - 614 400Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63SEKO, Erling Svensson, tfn 072 - 98 11 659Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-12. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där vi vill att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs flygflottilj är en mångsidig och unik flygflottilj. Här finns stridsflyg samt Försvarsmaktens samlade resurs av transport- och specialflyg. Vi genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter samt utbildar alla svenska och utländska Gripenpiloter. Förbandet deltar också i många insatser. I Sverige finns verksamheten på Såtenäs, Malmen, Arlanda och Karlsborg. Utomlands ansvarar vi för Gripensupporten i Thailand samt för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.
Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/f7

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 28 juli 2022
 • Plats: Lidköping, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Skaraborgs flygflottilj – F 7
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Deltid
 • * Militär grundutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2022-08-12

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan