Simulatorofficer med placering Göteborg.

Om tjänsten

Amf4 söker Simulatorofficer med placering Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Simulatortjänsten består i att stödja förbandet med planering och utbildning inom stridstaktik på simulatormateriel. Funktionen är i en uppbyggnadsfas så stort eget ansvar och engagemang kommer att krävas, tex så som att vara med i framtagandet av utbildningslokaler, framtida simulatorutrustning med mera.

Du kommer att planera och leda driften, tillsyn, vård, underhåll, ledning och förrådshållning av befintliga simulatorer. Du kommer även att delta i övningsverksamhet inom Försvarsmakten.

Kvalifikationer
lägst utnämnd nivå OR 6
Körkort lägst behörighet B

Meriterande

Meriterande om du redan tjänstgjort som simulatorofficer eller simulatorinstruktör, eller har likvärdig utbildning eller tid i tjänst inom stridstaktik. Även önskvärt att du har erfarenhet av indirekt eld och samverkan med andra vapenslag.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett starkt intresse för simulatorteknik eller simulatorutbildning, och som tycker det är roligt att utbilda andra. Är du rätt person men saknar utbildning så finns det utbildning att genomföra för att förkovra dig för tjänsten.

Vi ser att du som person har god förmåga att utbilda främst inom stridstaktik och tycker om att arbeta både i grupp och självständigt. Även att du har ordningssinne, är ansvarstagande och strukturerad. Vi ser att du är serviceinriktad, initiativtagande och med lätthet tar du dig an nya arbetsuppgifter.

Du bidrar med din personlighet till ett aktivt och gott samarbete samt till en bra stämning i arbetslaget. Du är prestigelös och gillar att utforska nya lösningar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi är en arbetsplats där god hälsa och ett gott arbetsklimat är viktiga faktorer. Du har därför ett intresse för din personliga hälsa och förstår vikten av en hälsosam livsstil för ett framgångsrikt yrkesliv.

Övrigt

Typ av anställning: tillsvidare

Nivå: OR6
Arbetsort: Göteborg

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Resor i tjänsten förekommer, främst inom Sverige. Då verksamhet kan ske utanför ordinarie arbetstid kan arbetstiden förskjutas till kvällar/nätter och helger.

Ansökan

Du söker tjänsten via www.forsvarsmakten.se/lediga jobb.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta nedan person:

Chef Utb-/Stödavdelningen, Anders Pedersen, nås via mail anders.pedersen@mil.se 

Fackliga representanter nås via mail:

SEKO seko-forsvar-goteborg@mil.se

SACO sacostyr-fomedc@mil.se

OF Amf4 of-amf@officersforbundet.se

Försvarsförbundet  forsvarsforbundet-f7@mil.se

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Älvsborgs Amfibieregemente (Amf4) är ett nyetablerat förband beläget i Göteborg och ingår som en del i Göteborgs Garnison. Amf4 verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 09 september 2022
  • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Älvsborgs Amfibieregemente - Amf4
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2022-10-23

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan