Simulatortekniker med placering Göteborg.

Om tjänsten

Amf4 söker Simulatortekniker med placering Göteborg. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som tekniker kommer du att i huvudsak sköta driften av simulatortekniken så som tillsyn, vård, underhåll, ledning och förrådshållning av befintliga simulatorer, även se på ny materiel som förbandet anser att vi skall ha för framtiden.

Du kommer även att delta i de projekt och utvecklingsarbeten som bedrivs inom samt i övningsverksamhet inom Försvarsmakten.

Simulatortjänsten består även i att stödja förbandet med planering och utbildning inom stridstaktik på simulatormateriel. Funktionen är i en uppbyggnadsfas så stort eget ansvar och engagemang kommer att krävas.

Kvalifikationer

• lägst utnämnd nivå OR 6
• Körkort lägst behörighet B

Meriterande

Meriterande om du redan tjänstgjort som simulatortekniker eller simulatorinstruktör, eller har likvärdig utbildning eller tid i tjänst inom teknik och även stridstaktik. Även önskvärt att du har erfarenhet av indirekt eld och samverkan med andra vapenslag. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett starkt intresse för simulatorteknik eller simulatorutbildning, och som tycker det är intressant med teknik och roligt att utbilda andra. Är du rätt person men saknar utbildning så finns det utbildningaratt genomföra för att förkovra dig för tjänsten.

Vi ser att du som person har ordningssinne, är ansvarstagande och strukturerad. Vi ser att du är serviceinriktad, initiativtagande och med lätthet tar du dig an nya arbetsuppgifter. Du bidrar med din personlighet till ett aktivt och gott samarbete samt till en bra stämning i arbetslaget. Du är prestigelös och gillar att utforska nya lösningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi är en arbetsplats där god hälsa och ett gott arbetsklimat är viktiga faktorer. Du har därför ett intresse för din personliga hälsa och förstår vikten av en hälsosam livsstil för ett framgångsrikt yrkesliv. 

Övrigt

Typ av anställning: tillsvidare

Nivå: OR6
Arbetsort: Göteborg

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Resor i tjänsten förekommer, främst inom Sverige. Då verksamhet kan ske utanför ordinarie arbetstid kan arbetstiden förskjutas till kvällar/nätter och helger.

Ansökan

Du söker tjänsten via www.forsvarsmakten.se/lediga jobb.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta nedan person:

Chef Utb-/Stödavdelningen, Anders Pedersen, nås via mail anders.pedersen@mil.se  

 

Fackliga representanter nås via mail:

SEKOseko-forsvar-goteborg@mil.se

SACOsacostyr-fomedc@mil.se

OF Amf4of-amf@officersforbundet.se

Försvarsförbundet  forsvarsforbundet-f7@mil.se 

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Älvsborgs Amfibieregemente (Amf4) är ett nyetablerat förband beläget i Göteborg och ingår som en del i Göteborgs Garnison. Amf4 verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 09 september 2022
  • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Älvsborgs Amfibieregemente - Amf4
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2022-10-23

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan