Registrator Ledningsregementet

Om tjänsten

Registrator

Är du intresserad av att arbeta i en kreativ miljö?

 

Tjänstens placering

Vid Stödenheten på Ledningsregementet som har som huvudsaklig uppgift att stödja Garnisonen och dess förband. Befattningen som registrator är placerad på expeditionen som tillsammans med utvecklingscentrum bildar Driftavdelningen.

Vi söker en registrator med placering på Ledningsregementets garnisonsexpedition.
Här får du chansen att utvecklas inom registratorområdet i en spännande miljö!

Expeditionens uppgift är att stödja Försvarmaktens myndighetsutövning med en kontinuerlig dokument- och ärendehantering som har till uppgift att redovisa, ta hand om och tillgängliggöra allmänna handlingar idag, imorgon och över tid.

Försvarsmaktens dokumenthantering omfattar all hantering av allmänna handlingar oavsett format och sekretessgrad längst hela beredskapstegen fred-kris-krig, nationellt såväl som internationellt.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som registrator kommer du arbeta med registrering och distribuering av inkommande och utgående handlingar. Du kommer också hantera förfrågningar från allmänheten och ge stöd och service till Försvarsmaktens handläggare i dokumenthanteringsfrågor samt hantera övriga arbetsuppgifter som förekommer inom avdelningen. Arkiveringsuppgifter ingår även i arbetsuppgifterna i mindre omfattning.

Du förväntas delta i projekt, utvecklingsarbete och övningsverksamhet inom försvarsmakten.

 

Kvalifikationer

Erfarenhet som registrator

Erfarenhet av arbete i dokument- och ärendehanteringssystem

Erfarenhet av hantering av elektroniska handlingar

Mycket god datorvana i MS Office

Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

 

Meriterande

Kunskap om offentlig förvaltning

Erfarenhet av arbete på statlig expedition

Diplomerad registratorsutbildning

Arkivvana

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker om ordning och reda, har ett strukturerat arbetssätt tillsammans med en positiv attityd och ett högt säkerhetstänk. Du har ett systematiskt och noggrant arbetssätt, har ett öga för detaljer och levererar resultat. Du är noggrann och kan arbeta under tidspressade situationer samtidigt som du har förmåga att arbeta i grupp men även självständigt. Du har ett öppet sinnelag, är kommunikativ som person och gillar att utforska nya lösningar. Du bidrar aktivt till gott samarbete och till en bra stämning i arbetslaget.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrig

Anställningsform: tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar sex månaders provanställning

Arbetsort: Ledningsregementet i Enköping.

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse

Befattning: civil

Upplysningar om befattningen

Stf Avdelningschef Jenny Österlund 073-1507825.

Fackliga representanter

OFR/O-OF Enköping Magnus Johansson

SACO Försvar, Ann-Marie Löfwenberg

SEKO Försvar, Christian Hedberg

OFR/S Clarence Arnstedt

Samtliga nås via växeln på 0171-15 70 00

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-10. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 19 september 2022
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet – LedR
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2022-10-10

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan