Göta Ingenjörregemente söker chef till Logistikberedningsavdelningen

Om tjänsten

Om enheten

Logistikenheten vid Göta Ingenjörregemente stödjer garnisonens övriga enheter med bland annat verkstäder, teknisk utbildning, serviceförråd och godsmottagning. Logistikenheten förser övriga verksamheter inom Eksjö Garnison med materiel och förnödenheter samt ansvarar för förrådshållning av garnisonens krigsförband.

Logistikberedningsavdelningen ingår i Logistikenheten (LogE) och utgör enhetens planerings- och samordningsfunktion. I avdelningen ingår både militär och civil personal med specialkompetens inom bland annat teknisk tjänst, förnödenhetsförsörjning, redovisning och mobilisering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Leda beredning, samordning och återrapportering av logistikstödet inom garnison i fred, kris och krig. Samordna planering av LogE produktions-och beredskapsuppgifter, leda garnisonens samordningsmöten avseende logistikstöd och stödja framtagandet av garnisonens logistiklägesbild. Sammanhålla enhetens styrande dokument.

Vid aktivering eller mobilisering samordna LogE stöd till hänvisade krigsförband. Du är ersättare till chefen LogE vid dennes frånvaro.

Kvalifikationer

Yrkesofficer, OR8
B-körkort

Meriterande

Kompetens inom militär logistik
Kompetens inom Försvarsmaktens materiel & redovisningssystem
PRIO/LIFT
Tidigare erfarenhet av stabsarbete vid 4-funktion.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad och är van vid att hantera många uppgifter samtidigt. Du har goda ledaregenskaper och är initiativtagande. Du bör ha servicekänsla och samarbetsförmåga då arbetet i grunden handlar om att tillgodose andra enheters behov. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetsort: Eksjö, men tjänsteresor förekommer

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

 

För information om befattningen kontakta:

Mattias Lagerqvist, Chef Logistikenheten

Mattias.lagerqvist@mil.se, 0381-181 31

 

För information om rekryteringsprocessen kontakta:

Jessika Lingmerth, HR-Generalist

Jessika.lingmerth@mil.se, 070-924 81 08

 

Fackliga företrädare nås via växeln: 0381-180 00

OFR/O: Jonas Larsson

OFR/S Försvarsförbundet: Carola Blomdahl

SACO: Sofie Bergkvist

SEKO: Matz Felix

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-06. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Göta ingenjörregemente, Ing 2, är Sveriges enda ingenjörregemente. Regementet rekryterar och utbildar officerare och soldater till ingenjörförband med specialkompetens att utföra kvalificerade fältarbeten för nationella och internationella uppgifter.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 25 november 2022
  • Plats: Eksjö, Jönköpings län, Sverige
  • Förband: Göta ingenjörregemente – Ing 2
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2023-01-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan