Utvecklare - Must

Om tjänsten

Vill du ha ett meningsfullt arbete och bidra till ett säkrare Sverige i en osäker värld?

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett viktigt och stimulerande arbete där du dagligen bidrar till Sveriges säkerhet. Vi vet att verkligheten är föränderlig och att vi aldrig får sluta utvecklas. Därför är din och dina kollegors kontinuerliga kompetensutveckling viktig för att vi ständigt ska ligga i teknikens framkant. Arbetet präglas av kreativt tänkade, nyutveckling och närhet till kunderna. Det finns goda möjligheter att specialisera sig mot det som just du brinner för. Hos oss har vi flexibla arbetstider och ett stort mått av frihet under ansvar, samt möjlighet till bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder även goda friskvårdsmöjligheter som inkluderar träning på arbetstid. Duktiga kollegor, långsiktighet och bra förutsättningar i övrigt för att åstadkomma exceptionella resultat är anledningar till att våra medarbetare stannar kvar hos oss. 

Arbetstuppgifter

Våra team består av medarbetare med mycket hög kompetens, ett starkt driv och med en vilja att ständigt utvecklas för att möta morgondagens tekniska utmaningar. Tillsammans med olika team kommer du att arbeta med komplexa säkerhetshot i kritisk infrastruktur och samhällsviktiga applikationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för teknik i allmänhet och systemutveckling i synnerhet. Du har goda programmeringskunskaper men får gärna ha ett intresse inom datasäkerhet samt nätverk.  

Givetvis har du god förmåga att utveckla i Linux-miljö och har kunskap kring tillhörande systemnära applikationer och tjänster. Att behärska något/några scriptspråk är nödvändigt, men goda kunskaper inom Java är ett krav. 

Kompetensutveckling är en viktig del av arbetsuppgifterna vilket innebär deltagande i interna och externa utbildningar, techkonferenser etc. Har du även en drivkraft att lära andra är detta ett stort plus. 

Personlighet

Som person är du initiativtagande och resultatdriven. Du arbetar gärna med komplexa frågor, analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar. Du har ett nytänkande och en kreativitet som kan omsättas i praktiken och leder till resultat samt en förmåga att förbli motoverad och effektiv. Det är också viktigt att du som person är trygg, stabil och har självinsikt samt trivs med att jobba med andra.

Övrigt

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetsort: Stockholm

Facklig representant är för SACO: Anders Markow, OFR/O: Björn Blomberg, OFR/S: Maria Ekelund och för SEKO: Katarina Kruse . Samtliga nås via HKV växeln 08-788 75 00

Frågor om rekryteringsprocessen mailas till hkv-rekrytering-must@mil.se.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (Must) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. Vi ger regeringen och Försvarsmakten kvalificerade beslutsunderlag om omvärldsutvecklingen och hot mot Sveriges och Försvarsmaktens säkerhet. Vår vision är ”Ett säkrare Sverige i en osäker värld”. Must är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för Sverige angelägna arbetsuppgifter. Här arbetar både officerare och civila experter inom olika områden, t ex statsvetenskap, IT, ekonomi, teknik, matematik och HR.

En stor del av Must verksamhet omfattas av sekretess och vi ber dig därför att inte berätta att du sökt jobb hos Must för andra personer än dina närmaste. Läs gärna mer om Must och vår verksamhet här

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 15 mars 2023
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Militära Underrättelse- och Säkerhetstjänsten - MUST
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2023-04-25

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan