Teknisk chef-assistent (GSS/K) till stab och trosskompaniet, A 8

Om tjänsten

Bodens Artilleriregemente A 8 är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning och Close air support. Vid regementet finns en stab, artilleriets stridsskola och en artilleribataljon bestående av 3 kompanier och en bataljonsstab. A 8 är placerat i Boden och innehar idag ca 300 heltidsanställda. Vi står inför en stor tillväxt och söker dig som vill vara med på denna resa. Som anställd inom Försvarsmakten erbjuds du bland annat fysisk träning på arbetstid, möjlighet till flextid och ett varierande arbete- samtidigt som du är med och bidrar till Sveriges försvarsförmåga.

Tillhörande avdelning
Som Teknisk Chef Assistent (TC-assistent) kommer du tillhöra stab- och trosskompaniet och kompaniledningen. Kompaniledningen består av en kompanichef, en ställföreträdande kompanichef, två kompanifanjunkare, en kvartermästare, en teknisk chef, en kompaniadjutant samt en kompaniassistent.

Arbetsuppgifter
Som TC-assistent utgör du ett stöd till kompaniet med olika uppgifter kopplat mot logistik och teknisk tjänst. Du kommer placeras i kompaniledningen och arbetsledas av teknisk chef. Huvuduppgiften kommer framförallt vara av praktiskt karaktär men det kommer även finnas vissa uppgifter som är rent administrativa, kopplat mot beställningar och felrapportering. 

Du kommer att delta i övningar både i krigsbefattning men även stödja övningsverksamhet genom att ingå i övningsorganisation under vissa perioder. 

Kvalifikationer
- Genomförd värnplikt eller militär grundutbildning med goda vitsorD
- Körkort B
- Godkänd FM FysS

MeriterandE
- Mekaniker (markmek eller motsvarande)
- Militärt förarbevis

Personliga egenskaper
Som person har du god förmåga att samarbeta med andra samtidigt som du är handlingskraftig och självständigt kan driva arbetet framåt för att lösa en uppgift. Du har ett metodiskt och systematiskt förhållningssätt samtidigt som du flexibel och kan anpassa metoden för att uppnå målet. Vidare är du även ansvarstagande och noggrann. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: enligt Försvarsmaktens avtal för gruppbefäl, soldater och sjömän (GSS/K)
Lön: enligt Försvarsmaktens avtal
Uppstart: snarast eller enligt överenskommelse
Anställningskategori: GSS/K

Arbetstid är i huvudsak dagtid, men kvällstjänst kan förekomma vid specifik verksamhet samt annan arbetstid vid övningsperioder för stöd eller deltagande. 

Kontaktuppgifter
Kompanichef Nils Innala, 072-202 57 42, nils.innala@mil.se
Rekryteringskoordinator Tova Pettersson, 073-093 58 06, tova.pettersson@mil.se

Facklig representant:
Ordförande Fackklubben Artilleristerna, Janne Almgren, 076-834 02 82

Sista ansökningsdag
Vänligen inkom med CV och personligt brev senast 221208.

 

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Bodens Artilleriregemente, A 8, är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning. Regementet bevarar och utvecklar kompetenser, materiel och metoder för framtidens förmåga att upptäcka och träffa mål på långa avstånd och med hög precision. A 8 har funktionsansvar för CAS (Close Air Support) - att leda flygunderstöd mot markmål samt för vädertjänsten inom Armén i Försvarsmakten. Strid i vintermiljö är en särskild kompetens för förbandet i Boden.
Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 24 november 2022
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Bodens Artilleriregemente - A 8
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2022-12-08

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan