Försvarshälsan Berga/Muskö söker företagssköterska

Om tjänsten

Försvarshälsan Berga/Muskö söker Företagssköterska

Försvarsmakten växer och det innebär att vi också måste växa och söker nu fler medarbetare. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet.

Vid Haninge Garnison finns bland annat första amfibieregementet, fjärde sjöstridsflottiljen samt Marinstaben på Muskö.
Vi ger dig möjlighet att arbeta med arbetsmiljö och hälsa i en intern företagshälsovård som är specialist på Försvarsmaktens verksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ingår bland annat militärspecifika hälsoundersökningar, hälso- och sjukvård för personal samt i viss mån värnpliktiga, lättare akutsjukvård samt sjukvårdsberedskap vid militära övningar. Uppgifter som rehabutredningar, att vara rehabkoordinator, att svara för utbildningar, hälsosamtal, lagstadgade hälsoundersökningar, vaccinationer m.m. förekommer.

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska.
- Minst fem års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

- VUB (vidareutbildning med inriktning företagshälsovård).
- B-körkort, då bilkörning ingår i tjänsten.

Meriterande kvalifikationer
- Erfarenhet av arbete på en företagshälsovård eller som distriktssköterska eller motsvarande.

-Vana vid vaccinations- och mottagningsarbete.

- Att kunna understödja/leda sjukvårdsutbildning.
- Erfarenhet/utbildning i akutsjukvård.
- Pre-hospitalt arbete.
- Erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten.

Personliga egenskaper
Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete samt ha nära samarbete med Försvarshälsans övriga personal. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är en förutsättning för tjänsten liksom erfarenhet, mognad och stabilitet för att snabbt kunna göra bedömning av omhändertagandet. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

God fysisk kondition är ett krav för att kunna verka i fält.

Övrig information
Arbetstid: Heltid 100 % - 80%. Provanställning 6 mån. Arbetet bedrivs huvudsakligen helgfria måndagar-fredagar, men oregelbunden arbetstid kan förekomma i samband med övningar. Tjänstgöring vid andra förband förekommer vid behov. Placering på Berga, men verksamhet förläggs regelbundet även på Muskö och ibland på annan ort.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas, löneanspråk anges i ansökan.

Kontakt
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Eva Thunvik, Företagssköterska, Försvarshälsan Berga, 070-7931545

Anne-Sofie Lindberg, Företagsläkare, Försvarshälsan Berga, 070-2541873

Len Heinlaid Verksamhetschef, Försvarshälsan Berga, 0705-12 84 99

Facklig kontakt
SACO Fredrik Wilsson
OFRS Björn Engren
Samtliga kontaktas via växeln: 010-823 50 00, exp-amf1@mil.se


Varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla CV samt ansökningsbrev där det framgår på ett tydligt sätt varför du är en lämplig kandidat. Sista ansökningsdatum 2023-01-31

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Stockholms Amfibieregemente (Amf 1) verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Amf 1 har produktionsansvar för krigsförbandet 2.Amfibiebataljonen. Under 2023 kommer Amf 1 också få produktionsansvar för krigsförbandet 2.Marinbasbataljonen. Förbandet är baserat i Haninge (Berga). Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/amfibieregementet

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 01 januari 2023
  • Plats: Haninge, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Amfibieregementet – Amf 1
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2023-02-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan