Förrådsman/kvinna till Försörjningsavdelningen Enköping

Om tjänsten

Förrådsman/kvinna till Försörjningsavdelningen - Godssektion 

Logistikenheten vid Ledningsregementet består av Försörjningsavdelningen, Teknikavdelningen och en Logistikberedning. Försörjningsavdelningen består av 3 sektioner: Gods, Service & Insatsorganisation. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Som förrådsman/kvinna vid Försörjningsavdelningen arbetar du med bl.a. administrativa uppgifter som till exempel att genomföra redovisning av förnödenheter i Försvarsmaktens redovisningssystem samt inventering och registervård.  I dina arbetsuppgifter ingår även att genomföra transporter av materiel, vård av fordon och hanteringsutrustning samt transporter av militära fordon. Andra förekommande arbetsuppgifter är olika typer av arbete med militär materiel. Du medverkar även i övriga funktioner och verksamheter som en naturlig uppgift i en organisation med spridd delegation och möter kunder i olika sammanhang vid samtliga förekommande sektioner. 

Försvarsmaktens värdegrund och uppförandekod finns dagligen i vår arbetsvardag och i våra arbetsuppgifter, där vi förväntar oss att du följer dessa. 

Kvalifikationer 

 • Mycket goda datakunskaper t.ex. Excel, Word och liknande program. 
 • Körkort B (manuell)  

Vi ser att du lägst har en avslutad 3-årig gymnasial utbildning eller annan kompetens som vi bedömer likvärdig.  Vi vill att du har minst har ett par års erfarenhet av förråd/lagerarbete, eller annan kompetens som vi bedömer likvärdig. 

Meriterande 

 • Truckkort 
 • Erfarenhet att hantera försvarsmaktens redovisningssystem Lift/Prio (SAP) 
 • Körkort C 
 • ADR förare/ avsändare 
 • Hjullastare (truckkort C2)  
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med drivmedel 
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta på miljöstation/återvinningsanläggning 
 • Tidigare arbetat med Försvarsmaktens materiel 
 • Tidigare militär bakgrund 
 • Försvarsmaktens förarbevis 

Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är kundorienterad, handlingskraftig, har stor social kompetens och gillar att jobba i grupp. På våra sektioner är det ofta ett högt tempo så du är bra på att behålla lugnet även i stressiga situationer. Vi hjälper varandra med alla arbetsuppgifter för att avdelningen ska uppnå sina mål.  

Hos oss har du daglig kontakt med kunder, administrativa uppgifter och även kontakt med andra sektioner för att säkerställa att vi levererar service i världsklass. Vi har en stor bredd på arbetsuppgifter och det sker genom ett nära samarbete med dina kollegor. Med andra ord kommer du som nyanställd kunna lära dig av många duktiga kollegor men även kunna ta ett eget ansvar och initiativ för att bidra med din och verksamhetens utveckling.  

Du har en god fysisk förmåga och ser träning och friskhetstänk som en naturlig del i ditt liv.  

Känner du att du skulle passa in i vårt gäng? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan idag! Vi ser framemot att läsa den.  

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

 
För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se). 

Övrigt  
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning i Enköping. Tjänsten omfattar heltid (40 tim./vecka) företrädesvis med tjänstgöring dagtid. Kvälls- och helgtjänst kan förekomma. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Även arbete på annan ort kan förekomma. 
Tjänsten är en civil befattning. Tillträde efter överenskommelse.  

Upplysningar om befattningen 
Sektionschef Gods: Max Örell 070-847 42 39 
STF Sektionschef: Fredrik Nilsson: 070-147 53 24 

Fackliga företrädare 
OFR/O,OF Enköping  Magnus Johansson  
OFR/S  Clarence Arnstedt 
SACO  Carl-Johan Pettersson 
SEKO  Christian Hedberg   
Samtliga fackliga representanter nås via växeln 0171-15 70 00 
 
Sista ansökningsdag 
Välkommen med din ansökan senast 2023-02-12 Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning. 

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 16 januari 2023
 • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
 • Förband: Ledningsregementet – LedR
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2023-02-12

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan