Lokalvårdare

Om tjänsten

Marinstaben är ett marint ledningsförband lokaliserat på Muskö utanför Nynäshamn. Marinstaben utövar en sammanhållen ledning av de marina förbanden vilket omfattar all utbildning, övning samt operationer med marina förband. Marinstaben är under tillväxt och söker 2 engagerad och positiva kollegor som vill vara med och utveckla marinen. Befattningarna är placerad på Stabsavdelning vid Marinstaben


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Genomföra daglig lokalvård i Marinstabens lokaler. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att planera och genomföra periodiskt underhåll i form av golvvård/nollställning samt renovering, fönsterputsning. Hantera och organisera lager av tvätt samt byte. Beställning och påfyllning samt organisering av dispenser förråd. Utföra påfyllning och enklare underhåll på kaffeautomater.
Arbete i reception vissa tider kan förekomma.

Kvalifikationer

God kunskap i lokalvård.
Utbildningar enligt SRY(Städ och rengöringsbranschens yrkesnämnd/yrkesbevis).
Kunna planera och genomföra periodiskt underhåll i form av golvvård, fönsterputsning samt lokalvård
Erfarenhet av beställning och påfyllning samt organisering av dispenser förråd.

Meriterande
Truckutbildning

Personliga egenskaper
Arbetet kräver att du är stresstålig, noggrann och har en förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Du gillar service samtidigt som du har ett högt säkerhetstänk. Vidare har du ett gott ordningssinne samt en vilja att lära och utvecklas. Du arbetar aktivt och självständigt mot gemensamt uppsatta mål och bidrar med din positiva attityd.

Övrig
Anställningsform: Civil
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Tjänsten är en visstidsanställning som inleds med en 6-månaders provanställning.
Individuell lönesättning tillämpas. Befattningen är placerad i marinstaben på Muskö. Befattningen är säkerhetsklassad.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta KvM michael.sandkvist@mil.se


Fackliga representanter
SACO-S       Dick Brezén via växel 08-788 75 00.
OFR/S          Björn Engren via växel 08-788 75 00.
OFR/O         Mikael Vinde via växel 08-788 75 00.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-02-05. Din ansökan innehåller ett personligt brev där du beskriver hur du motsvarar efterfrågade kompetenser och ett CV (i PDF-format). 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten är inne i ett omfattande utvecklingsarbete för att bygga ett starkare försvar mot bakgrund av ett försämrat omvärldsläge och ny försvarspolitisk inriktning med fokus på det nationella försvaret. Ledning för ett starkare försvar syftar till att öka robustheten, förenkla lednings- och lydnadsförhållanden samt genom decentralisering av mandat och ansvar öka förutsättningarna för uppdragstaktik.
Inom ramen för detta arbete har Försvarsmakten organiserat en Marinstab för ledning av de Marina förbanden. Marinstaben är etablerad på Muskö i Haninge kommun.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 20 januari 2023
  • Plats: Haninge, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Marinstaben
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2023-02-05

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan