Förrådspersonal

Om tjänsten


Om enheten
Hos FMLOG Försörjning får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer arbeta på FMLOG Försörjning som anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter runtom i hela Sverige, det innebär att planering, transport och kundsupport också är viktiga delar i vårt arbete.

Är du en positiv och noggrann person? Gillar du att jobba utomhus, har du goda datakunskaper och jobba i en dynamisk miljö? Då kan du vara den person vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förrådsman har du ansvar för att ta emot, inventera och leverera Försvarsmaktens materiel i överenskommen tid, mängd och kvalitet. Du medverkar i verksamheten och tillsammans med kollegor ser ni till att lagar och regler efterlevs.

Du kommer att arbeta i en mindre grupp med stora inslag av självständigt arbete. Tjänsten medför resor och tjänstgöring på annan ort ca 20 veckor/år.                                   

KRAV 

Kvalifikationer
• Har du lägst en fullständig gymnasieutbildning med godkända betyg?
• God vana i att arbeta i Microsoft Office.
• C/CE körkort.
• Du har även god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal såväl som i skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera med andra människor, framföra dina åsikter och att bygga nätverk. Du stimuleras av nya utmaningar, tar gärna initiativ och eget ansvar.

Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning utan att bli pressad. Du är prestigelös och en utpräglad lagspelare med god vana av att samarbeta med andra och är noggrann. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE
• Iftex.
• Kunskap i systemen LIFT, PRIO.
• Truckförarbevis.
• ADR eller YKB utbildning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av
Sektionschef Ellinor Wassermann, tfn. 070-918 39 77 eller via mail, ellinor.wassermann@mil.se

Fackliga företrädare
Madelene Ekholm - SEKO,
Pernilla Kjellgren - SACO,
Håkan Antonsson - OFR/S,
Samtliga nås via växeln 0589-40400.

Övrigt
Tillsvidareanställning med placering i Karlskrona.
Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-12. Din ansökan bör innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 23 januari 2023
  • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik - FMLOG
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2023-02-12

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan