Infrahandläggare vid Luftvärnsregementet

Om tjänsten

 

Luftvärnsregementet i Halmstad är inne i en spännande och utvecklande period med införande av nya vapensystem och förband. Detta innebär även en stor infrastrukturell satsning för Försvarsmakten i Halmstad med många större projekt i närtid. För att möta utvecklingen önskar regementets garnisonsavdelning, GarnA, förstärka sitt team med en infrahandläggare. Avdelningen svarar för att stödja Luftvärnsregementets samt Halmstad garnisons uppgifter. Planera för utveckling och vidmakthållande av infrastrukturen med målsättningen att tillvarata verksamhetens behov. Du kommer att vara en viktig pusselbit i det dagliga arbetet, vid en avdelning med professionalism och en härlig teamkänsla. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetet är av skiftande karaktär där dina huvudsakliga uppgifter är att administrativt stödja och delta i infraprojekt samt behandla frågor inom infraområdet vid avdelningen. Du kommer främst att arbeta med utredningar och projekt i olika faser samt handlägga ärenden. I arbetsuppgifterna ingår beredning, planering samt att stödja arbetet med Luftvärnsregementets garnisonsplanering, infraförsörjning och fastighetsberedning. Detta innebär arbetsuppgifter såsom som att ta fram behovsanalyser, protokollföring, upprättande och uppföljning av tidplaner, förbereda beslutföredragningar, leda möten med mera. 

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning, formell eller reell kompetens inom samhällsplanering, fastighet och/eller infrastruktur
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Microsoft Office
 • B-körkort

Meriterande

 • Formell eller reell kompetens inom bygg
 • Erfarenhet av att leda projekt, gärna inom bygg
 • Formell eller reell kompetens inom säkerhet (security)
 • Erfarenhet inom Försvarsmaktens verksamhetsledning samt infrastruktur
 • Erfarenhet av liknande arbete inom offentlig sektor
 • Genomfört värnplikt

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är intresserad av en tjänst med hög grad av självständighet och ansvar. Du är driven, kan ta egna initiativ och verkar för utveckling och förbättring inom ditt arbetsområde. Vi ser att du som söker har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att prioritera och följa upp ställda uppgifter. Vi ser även att du som person är lyhörd, har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Befattningen är civil och tjänsten är en tillsvidareanställning vilken inleds med sex månaders provanställning. Placering är på Luftvärnsregementets garnisonsavdelning med arbetsort Halmstad. Resor förekommer i tjänsten. Tillträde sker under vecka 35 eller enligt överenskommelse. 

Arbetet sker utifrån Försvarsmaktens värdegrund, fastställda policys och riktlinjer samt lagar och förordningar som reglerar verksamheten. Vid anställning i Försvarsmakten får du en krigsplacering och du kommer vid behov att delta i övningsverksamhet.

Försvarsmakten som arbetsgivare erbjuder flextidsavtal, träning på arbetstid, generöst semesteravtal och ett arbete i en spännande kontext och miljö. Välkommen till Försvarsmakten och Halmstad garnison som expanderar vår verksamhet. 

Ansökan
Bifoga CV med referenser, personligt brev samt intyg/utbildningsbevis vid din ansökan. Sista ansökningsdag är 2023-04-02. 

Kontaktpersoner

Frågor om tjänsten kan mailas till garne-lv6@mil.se och frågor kring rekryteringsprocessen kan mailas till g1-lv6@mil.se 
Skicka gärna med telefonnummer så har vi möjlighet att ringa dig.

 

Fackliga företrädare:
Saco: Patrik Hansén
SEKO: Jörgen Stehn
OFR/S: Senadin Sela
OFR/O: Mikael Borgqvist 

Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 20 februari 2023
 • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
 • Förband: Luftvärnsregementet – Lv 6
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2023-04-02

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan