Försvarshälsan Ronneby söker fysioterapeut

Om tjänsten

Befattningen erbjuder
Nu kan du söka tjänsten som fysioterapeut hos oss – vågar du så vill vi! Försvarshälsan följer förändringarna i omvärlden och är nu i ett dynamiskt utvecklingsskede där ditt bidrag kan vara avgörande för vår framgång. Målet är att främja en god utveckling som medför hälsa och säkerhet för den anställde och organisationen.

Om enheten
Försvarshälsan Ronneby, lokaliserad i Kallinge, är en intern företagshälsovård för Ronneby garnison. Vi bedriver företagshälsovård samt hälso-och sjukvård anpassad för Försvarsmaktens samtliga anställda samt rekryter och kadetter. Vårt perspektiv är promotivt, preventivt, behandlande och rehabiliterande såväl före som under och efter insats. Du blir en del i ett multiprofessionellt, tvärvetenskapligt team som stödjer en komplex organisation, på individ- grupp- och organisationsnivå. Teamet består av psykolog, företagssjuksköterska, sjuksköterskor, företagsläkare, arbetsmiljöingenjör och medicinsk sekreterare. Samverkan är en central del i vårt arbete där de olika professionernas kompetenser bidrar. Då hälsa, välbefinnande och fysisk status prioriteras i Försvarsmakten kommer du ha möjlighet att träna upp till tre timmar per vecka på arbetstid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som fysioterapeut är du en del av det arbete som utförs på mottagningen exempelvis i form av att, your ett företagshälsovårdsperspektiv, ta emot rekryter och anställda för en medicinsk bedömning. Utanför mottagningen utförs arbetet, i nära kontakt med organisationen och som ett stöd i deras systematiska arbetsmiljöarbete. Detta innebär arbetsplatskartläggningar med förslag på ergonomiska åtgärder i arbetsmiljön, utbildningsuppdrag, bedömningar, arbetsanpassningsutredningar och rehabiliteringsinsatser.

 

KRAV
Kvalifikationer

 • Legitimerad fysioterapeut 
 • God förmåga att utrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort


Personliga egenskaper

Du är trygg i din yrkesroll, lyhörd och initiativrik. Du har ett intresse för individer i arbetslivet, helhetssyn och ser möjligheter för att kunna möta de olika behov som uppstår i vår verksamhet. Som person förväntas du vara både självständig och en lagspelare samt ha god pedagogisk förmåga. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

MERITERANDE

 • Vidareutbildning inom belastningsergonomi
 • Utbildning och erfarenhet inom ortopedisk medicin
 • OMT/OMI utbildning
 • Utbildning inom idrottsmedicin
 • Meriterande är om du har erfarenhet av att hålla föreläsningar och utbildningar

Anställningsform: Detta är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: F17 Ronneby
Tillträdesdatum: Tillträde efter överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas, löneanspråk anges i ansökan.

 

För upplysningar om befattningen kontakta:

Lisa Carlsson, medicinsk verksamhetschef/Chef Försvarshälsan Ronneby/ 0457-471539/E-post: Lisa.Carlsson@mil.se

Mattias Eriksson läkare med medicinsk ledningsuppgift, tel.0457-471530

 

Fackliga företrädare:

OFR/OHans Bergvall, tlf 070-040 06 08

OFR/S: Peter Bohnsack, tlf 070-857 40 06

SECO: Jan-Anders Nilsson, tlf 073-422 23 40

 

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-06. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


_________________________________

Särskilt om personuppgiftsbehandling i LIME CRM

När du söker denna tjänst innebär det att Försvarsmakten behandlar dina personuppgifter. För information om hur Försvarsmakten behandlar dina personuppgifter; https://carefully_removed_external_link_due_to_policy.

 

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Blekinge flygflottilj utbildar tre krigsförband; två stridsflygdivisioner med Jas 39 Gripen och ett basförband. Stridsflygdivisionerna utgör en viktig del i att skydda Sveriges luftrum, vilket kallas incidentberedskap. Basförbandet är det största krigsförbandet som innehåller allt som behövs för att få Gripenplanen i luften. Det handlar bland annat om underhåll av flygmaskinerna, skydd av basen, logistik och drift av flygplatsen. På flottiljen utbildas även flygvapnets enda jägarförband, flygbasjägarna. Deras uppgift är bland annat att inhämta information genom spaning och att skydda luftstridskrafternas personal och fordon.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 16 mars 2023
 • Plats: Ronneby, Blekinge län, Sverige
 • Förband: Blekinge flygflottilj – F 17
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2023-04-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan