Förrådspersonal drivmedel till Logistikenheten vid Marinbasen

Om tjänsten

 

Vi söker nu förrådspersonal med inriktning mot drivmedel på Försörningsavdelningen i Karlskrona och hoppas att du vill söka till oss och bli vår nya kollega. Hos oss får du ett varierande och spännande arbete i inspirerande miljöer med möjlighet till friskvård på arbetstid. Befattningen är civil.

Om enheten

Försörjningsavdelningen tillhör Logistikenheten som planerar, bereder, genomför och följer upp all materielförsörjning och teknisk tjänst för samtliga förband inom Garnisonen.

Försörjningsavdelningen består av 3 sektioner, Service, Insatsorganisation och Gods/Transport vars syfte är att bidra till en starkare och mer redundant försvarsmakt genom en välfungerande fredslogistik och förbandsnära förrådshållning och förnödenhetsförsörjning för beredskapshöjningar och krig. Avdelningen består idag av ca 55 personer med blandade åldrar, kompetenser och bakgrund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Det övergripande arbetet går ut på att som huvudinriktning arbeta med drivmedelstjänst, men även med andra arbetsuppgifter inom förrådshållning på Försörjningsavdelningen. Vi materielförsörjer både det egna förbandet men även andra förband varpå du kommer ha kontakt med både interna och externa kunder. Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning fungerar. För att ha koll på detta använder vi oss av systemstöd i SAP miljö samt Försvarsmaktens egna systemstöd bl a LIFT.

KRAV

Kvalifikationer

 • 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdiga
 • Tidigare erfarenheter inom förrådshållning /lager/logistik
 • Utbildad tankbilsförare petroleumtransporter
 • Depåutbildning
 • Biträdande BVKF
 • Goda Datorkunskaper
 • Körkortsbehörighet *BE *CE
 • Truckkort

Personliga egenskaper

Du behöver ha god samarbetsförmåga, god social förmåga med hög servicekänsla, vara flexibel, lösningsinriktad, noggrann samt kunna arbeta i grupp och självständigt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE

 • Erfarenhet från drivmedelsförsörjning
 • ADR utbildning
 • Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocesser
 • Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem SAP/PRIO

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, civil befattning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Karlskrona

Tillträde enligt överenskommelse

För upplysningar om befattningen kontakta:
Avdelningschef, Magnus Jonsson, 072-368 08 49

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
HR, Tove Dahlquist, 073-202 54 51

Fackliga företrädare:
Officersförbundet: Johnas Mård

Försvarsförbundet: Jan Wasberg

SACO: Birgitta Strauss

Samtliga ovan nås via växel 0455-85 000

SEKO: Jan-Anders Nilsson, nås via växel 0457-471 000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-09. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 22 maj 2023
 • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
 • Förband: Marinbasen – MarinB
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2023-06-09

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan